Celal Doğan merak edilen soruya yanıt verdi

HDP Milletvekili Celal Doğan, 'HDP şiddetle, silaha el vurduğu zaman o partide olmam' dedim. Partim barıştan yana niye istifa edeyim dedi.

Celal Doğan merak edilen soruya yanıt verdi
Celal Doğan merak edilen soruya yanıt verdi
GİRİŞ 28.07.2015 17:36 GÜNCELLEME 29.07.2015 09:34
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan, partisine Türkiye'de barışın ve Çözüm Süreci'nin devam etmesi için geldiğini belirterek, "HDP şiddetle, silaha el vurduğu zaman o partide olmam' dedim. Ben şu anda partinin bütün tavır ve davranışlarına bakıyorum, barışın yanında yer alıyor. O nedenle bir değişiklik yok benim düşüncemde" dedi.

"DÜŞÜNCEMDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK"
 
Bazı basın yayın organlarında geçmiş açıklamalarına atıfta  bulunularak, partisinden istifa edip etmeyeceğinin sorulduğunun anımsatılması  üzerine  Doğan, şunları söyledi:
 
"Yine aynı şeyi söylüyorum, ben HDP'ye iki şey için geldim: Türkiye'de  barışın ve Çözüm Süreci'nin devam etmesi için geldim. Ona katkıda bulunmak için  geldim. 'HDP de şiddetle, silaha el vurduğu zaman o partide olmam' dedim.

Ben şu  anda partinin bütün tavır ve davranışlarına bakıyorum, barışın yanında yer  alıyor. O nedenle bir değişiklik yok benim düşüncemde. Ben bir şey söylüyorsam 40  yıl sonra karşıma çıkacağını bilerek söylerim. Dün 'masa vardı', bugün 'yok'  demem yani. Bizim öyle bir yapımız yok. Şiddetin de yanında değilim asla. Bazı  gazeteler her gün bir milletvekilini alıyorlar, itibarsızlaştırma yapıyorlar,  insanlar için ama onların o kirli kalemleri bizim itibarımızı kırmaz."

YORUMLAR 155
  • Anteplii 8 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş bu Koltuk Nasıl öbür tarafta Hesap verecekler
    Cevapla
  • Şafak 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeme bizi Celal Doğan bey hdp den bu zamana kadar kim istifa edebilmiş isteyende edemezsin artık bu iş bitti
    Cevapla
  • yunis 8 yıl önce Şikayet Et
    sözünde durmak herkişinin işi değil ER kişinin işidir.fazla Söze gerek yok
    Cevapla
  • Körfez 8 yıl önce Şikayet Et
    er kişi sözünde durur.bunların durmamasını hiç te yadırgamadım.
    Cevapla
  • Beto 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle durumlarda bir normal siyasi partisinden arka arka geri cekilmeler olur.Benim tahminim ne kadar hdp vekili varsa hepisi tehdit altindadir.Türkiye aleyhine laf atan vekillerden haric hic birisinden ses yok farkindamisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak