Tanal şimdi de PKK ve IŞİD'in avukatı oldu

CHP Milletvekili Mahmut Tanal PKK ve IŞİD bağlantılı oldukları için kapatılan internet sitelerinin 'hakkını' aramaya başladı.

Tanal şimdi de PKK ve IŞİD'in avukatı oldu
Tanal şimdi de PKK ve IŞİD'in avukatı oldu
GİRİŞ 28.07.2015 18:06 GÜNCELLEME 28.07.2015 18:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı TİB'in PKK ve IŞİD (DAİŞ) terör örgütüne destek veren 96 internet sitesinin kapatılmasını Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği onayladı.Bugün CHP'den sürpriz bir hamle geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları gerekçesiyle 96 internet sitesinin erişiminin engellenmesi yönündeki TİB talebinin Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği tarafından onaylanması üzerine Sulh Ceza Hakimliği'nin bu kararına itiraz etti.

Tanal, kapatma kararının web sitesi sahiplerine dahi bildirilmediğini iddia ederken, erişime engelleme kararlarının hukuka ve hakkaniyete aykırı olduğunu vurguladı. Tanal'ın itiraz dilekçesi CHP'nin web sitesinde de yayınlandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 29
  • emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP'yi bu adam bitirecek. Terörü destekleyenler kol kanat gerenler biter esamesi okunmaz.
    Cevapla
  • Metiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler müdürü..........
    Cevapla
  • ahii 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu nedenle chp ile koalisyon olmaz chp nin ne olduğu belli değil sacımızı istanbulda şehit eden dhkp-c militanlarına karşı chp nin adam gibi adam sayılacak bir açıklamasını göremedik zatem istanbul barosu malum güven vermiyor. bu nedenle mhp mızmızlığı bırakıp milliyetçi olarak şu günlerde hükümeti kurmaya katlı sunmalı chp ye bu milleti mahkum etmemeli
    Cevapla
  • bir bilen 8 yıl önce Şikayet Et
    gürsel tekinin yargıtaydaki dosyasının kaybolmasında bir numaralı sanık olduğundan ilgili kamera kayıtlarıda paralelin elinde olduğundan onlar ne derse yapmak zorunda. yoksa hem vekillik gidecek hemde dışarıda avukatlık dahi yapamayıp içeri girecek. kuyruğu kaptırmış bir kere.
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Buda hesap vermeli buda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi