Devlet Bahçeli'den ‘terör’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milleti güçlüdür, bunun altından mutlaka kalkacaktır" dedi.

Devlet Bahçeli'den ‘terör’ açıklaması
Devlet Bahçeli'den ‘terör’ açıklaması
GİRİŞ 30.07.2015 14:52 GÜNCELLEME 30.07.2015 16:27
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Tokat’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde artan terör olayları ve Şırnak'ta 3 askerin şehit düşmesi ile ilgili olarak, "Her gün üzülerek bazı emniyet güçlerinin, silahlı kuvvetli mensuplarının ve vatandaşlarımızın şehit haberleri gelmektedir. Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür ve bunun altından mutlaka kalkacaktır" dedi.

"ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ"

MHP lideri Bahçeli, toplantı çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, son günlerde artan terör olayları ve bugün Şırnak'ta 3 askerin PKK’lılar tarafından şehit edilmesini hatırlatması üzerine şunları söyledi:  "Türkiye’de 7 Haziran seçimlerinden bugüne kadar geçen süreç içerisinde PKK ihanet örgütünün terörü tırmandırdığına şahit olmaktayız. Her gün üzülerek bazı emniyet güçlerinin, silahlı kuvvetli mensuplarının ve vatandaşlarımızın şehit haberleri gelmektedir. Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür ve bunun altından mutlaka kalkacaktır. Terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır. Bu bakımdan bugün almış olduğumuz haber çok büyük bir üzüntü içerisinde bizi üzüyor. Milletimize başsağlığı diliyoruz, şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine başsağlığı diliyoruz. İnşallah bu terör faaliyeti en kısa sürede son bulur."

CHP'Yİ ELEŞTİRDİ

CHP'nin terör oylarıyla ilgili Meclis'te komisyon kurulması önergesini eleştiren Bahçeli, şöyle konuştu:  "Bununla ilgili olarak da TBMM’nde dün bir terörün tekrar gözden geçirelim, teröre bazı konularda yeni ilkeler, yeni tedbirler ilave edelim diyerek CHP ve HDP’nin işbirliğinin ne kadar yanlış olduğunu bugünkü acı haberle milletimiz bir daha görmüş oldu. Özellikle CHP'ye sesleniyorum. HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtarılmalıdır Cumhuriyet Halk Partisi."

"HİÇ KİMSE KAHRAMANLIK YAPMASIN"

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın dokunulmazlıkla ilgili açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Bahçeli şöyle dedi:  "O Yargıtay Başsavcılığının başlatacağı bir yargı süreci sonrasındadır. Hiç kimse kalkıp kahramanlık yapmasın. Günü geldiğinde, dokunulmazlık meclise geldiğinde MHP ne yapacağını bilir." 
MHP lideri Bahçeli buradaki açıklamasının ardından öğlen yemeğine geçti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 66
  • Zahid Polat 8 yıl önce Şikayet Et
    Sozum deniz adli kullaniciya: Aciklamasinin neresinde kurt ifadesi gecmis. PKk ye lanet okuyor. Yok kurt turk diye boluculuk yapiyormus. Yok oyuna gelmeyelim. Asil boluculuk u sen yapiyorsun.
    Cevapla
  • A.Ş.FETİH 1453 HEDEF 2023 8 yıl önce Şikayet Et
    zalimlere fırsat verme Allahım hainlere fırsat vetme Allahım nankörlere fırsat vetme Allahım Devletimize ve İyi niyetli Milletimize göç kuvvet birlik ver Allahım..
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör 2002 yılında bitmişti 8 şehit verdik bu şehitlerimizde kuzey Irak'ta verildi AKP'ye oy vermiş birisi olarak MHP bu konuda terörü bitirmişti
    Cevapla
  • SEFA 8 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET BABA Büyüksün. Seni Hükümette Görmek İstyoruz
    Cevapla
  • Tepe-delen 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti ve mhp birlikteliğinden güzel hükümet olur.arkalarına aldıkları milli güçle millet desteğiyle artık bu ülkeyle köprüleri atmış chp paralel çete pkk terörü gibi unsurlarla çok iyi mücadele ederler.Hele teröre açıktan destek veren o malum medya var ya,kaçacak delik arar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı