Erdoğan'dan sürpriz 'seçim' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çin'deki temaslarını tamamlamasının ardından Endonezya'ya geçerken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'dan sürpriz 'seçim' açıklaması
Erdoğan'dan sürpriz 'seçim' açıklaması
GİRİŞ 31.07.2015 03:01 GÜNCELLEME 31.07.2015 08:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerden kendisine yöneltilen ''Azınlık hükümetine karşı mısınız?'' şeklindeki soru üzerine, ''Benim karşı olduğum kalıcı azınlık hükümetidir. Seçime götürmek kaydıyla bir azınlık hükümeti pekala mümkündür.'' şeklinde cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine görev verilen bir partiye diğer bir partinin veya partilerin dışarıdan destek vermesi suretiyle oluşturulacak bir azınlık hükümetinin ülkeyi seçime götürebileceğini söyledi.

TAŞIMALI SİSTEM

''Olası bir erken seçimde sandık güvenliği için yeni önlemler alınabilecek mi?'' şeklindeki soruya, ''Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bunları değerlendirir diye düşünüyorum. Taşımalı sistem sandık güvenliği için önem arz ediyor. Türkiye bunu başarabilir.'' diyen Erdoğan, başka sorunların da olduğuna dikkat çekerek,

BİR KAPIDAN GİRİP DİĞER KAPIDAN ÇIKABİLİYORLAR

''Ancak başka sorunlar da var. Operasyonlarda bini aşkın kişi gözaltına alındı. Ne var ki, iç güvenlik yasası çıkmış olmasına rağmen gözaltına alınanlar bir kapıdan girip diğer kapıdan çıkabiliyor. Bunlar da terörü ve teröristi cesaretlendiriyor. Yasama ve yürütme üzerine düşen adımları atıyorsa yargı da üzerine düşeni yerine getirmelidir.'' dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 17
  • ahmet ışık 8 yıl önce Şikayet Et
    bir doğlu olarak can güvenliğimden korkuyorum hem mahle baskısı var hem terür zaten doğuda terürü dağda aramayın hep şehirde kol geziyor
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    7 Haziranda gördük Yalana iftiraya inanan bir seçmen vardı...Çözüm Erken seçim ama ben yine bu Milletin sağlıklı karar vereceğine inanmıyorum?.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Yargı ya AK Parti aleyhinde olursa ne olacak? Tabi bir kapıdan girip diğer kapıdan çıkmak olacak. Gülen hocanın imamları işi ne?
    Cevapla
  • iimanpower 8 yıl önce Şikayet Et
    Millet yaptığıyla gurur duysun onların saçma sebepleri yüzünden sehitler geliyor gerçekten. bu millete artık güven olmaz. hdpyi seçerlerse hic sasırmam kendi kazdiklari kuyuya düşecekler !
    Cevapla
  • urfair 8 yıl önce Şikayet Et
    reis bu sefer doguyu seçimde bu iblislere teslim etmeyin bu parelelci çete seçimi karıştırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar