Akdoğan: PKK kaybetmeye mahkum

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Midyat'ta bir polisin şehit edilmesi ve İstanbul'daki AK Parti binası saldırıya ilişkin açıklama yaptı

Akdoğan: PKK kaybetmeye mahkum
Akdoğan: PKK kaybetmeye mahkum
GİRİŞ 09.08.2015 00:41 GÜNCELLEME 10.08.2015 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Midyat'ta bir polisin şehit edilmesine ilişkin, "Milletin evlatlarına kurşun sıkanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur" ifadelerine yer verdi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Mardin'in Midyat ilçesinde, devriye görevi yapan polis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir polisin şehit olması ve bir polisin de yaralanması ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlenen saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akdoğan, "İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik silahlı saldırıyı lanetliyorum. Terör Türkiye'yi de, AK Parti'yi de, demokratik siyaseti de dize getiremez. Midyat'ta hain pusuda şehit düşen polisimize Allah'tan rahmet diliyorum, milletin evlatlarına kurşun sıkanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • abduhalim 8 yıl önce Şikayet Et
    CENABI ALLAH mazlüm masum müslüman kürtlere düşmanlık edenleri katl edenleri kahr isminle kahr et ve onları perişan et ALLAHIM tüm zalimlerin sonu alçak saddam gibi olsun ve işid kafirlerine destek verenleride kahr et amim amin amin....
    Cevapla
  • selcuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Boş laf degil çok etkin operasyon istiyoruz. Teröru bitirin. Millet kan ağliyor. İdam gelsin en ufak terör destekçisi sallansin. Yoksa ülke sallaniyor.
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaybetmeye mahkum idiyse neden 2,5 yıldır güneydoğuda yaptıkları hainlikliklere göz yumuldu. Bazı askerleri ve polisleri şehit etmelerine rağmen sessiz kalındı. Maksat kürt oylarını almak mı idi. Alamayınca da ortalığı kan gölüne çevirmek mi idi.
    Cevapla
  • özkan 8 yıl önce Şikayet Et
    bitireceğiz inşallah
    Cevapla
  • TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonlar durdu pkk güç topluyor yerden kaldırmayın pkk'yı boş laf istemiyoruz artık yeter icraat milleti oyalamayın bu laflarla.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...