Erdoğan: Elektrik parası da vermiyorlar

Muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK saldırılarına tepki göstermeyenleri eleştirdi.

Erdoğan: Elektrik parası da vermiyorlar
Erdoğan: Elektrik parası da vermiyorlar
GİRİŞ 12.08.2015 14:14 GÜNCELLEME 12.08.2015 14:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde muhtarları ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan, terör saldırılarına tepki gösteren kesimi de eleştirdi;

"TERÖRİST NUTUK ATIYOR, SİVİLLER ALKIŞLIYOR"

"Geçenlerde Tunceli-Erzincan yolunda bir terörist yanında başkası daha orada nutuk atıyor. Nutuğu attıktan sonra siviller de onları alkışlıyor. Sokak başlarını kazıyarak, yolları trafiğe kapatmak, mayınlı tuzaklar kurmak, insanları tehdit etmek, baraj inşaatını engellemek. Bu barajlarda su toplanacak, kurak araziler sulanacak. Bunların ruhunda öyle bir anlayış var ki faturayı da hükümete kesecek.

ZATEN ELEKTRİK PARASI DA VERMİYORLAR

Ne diyecek, "bak elektriğimizi vermiyor" diyecek. Yav, elektriği kesen sensin.Doğalgaz hatlarını patlatan sizsiniz. Elektrik parası da vermiyorlar malesef böyle de bir yapı var. Ve bunlar hala özgürlükten bahsediyorlar, demokrasiden bahsediyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?"

YORUMLAR 15
  • BOŞUNA 8 yıl önce Şikayet Et
    batıda yada karadenizde olsa hemen kesersiniz. Çünkü elektrik memurunu baltayla kazmayla kovalayan yok
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    memleketin cumhurbaşkanı elektrik parasına kafayı takmış üretimin 10 misliyle kar eden 3 gün gecikince elektriği kesip sonraki ay fahiş faiz bindirerek almaya çalışan ama vatandaşın ödeyememesi için elinden gelenide yapan şirketlere neden kafa takılmaz?
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bu alçak hainler elktirik parası vermezler kesilince kudururlar barajı bombalar yolu bombalar iş makinasını yakarlar sonrada hizmet gelmiyor derler bu kadar alçaklar işte....
    Cevapla
  • sacid 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bir köyde 7yıl imamlık yaptım evler,ahırlar,samanlıklarve balkonları+büyük elektrik kazanları sürekli çalışiyordu yılda 2000 üzerindeü tütühyordu ödeme yapmiyorlardı.ilgililerin haberi vardı.kamu hakkının cezası çok ağırdır dediğimizde sen devletin memurusun sölediğin mu'teber değil diyenler vardı.!
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Bölgede yaşayan insanlar ellerini taşın altına koymak zorundadır. Devlete olan sevgini bağlılığını faturalarını ödeyerek ve pkk eylemlerine canın pahasına sahip çıkarak devlet ile iş birliği yaparak göstermelidirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance