İrlandalı boksör için esnaf yorumu: Beton gibiydi

Tek başına sopalı 15 kişiyle kavga eden İrlandalı boksör için Aksaray esnafı şu yorumu yaptı: “Beton gibiydi, insan gibi vurmuyordu.”

GİRİŞ 27.08.2015 08:20 GÜNCELLEME 27.08.2015 08:20
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Aksaray Muratpaşa Sokak’ta esnaf ile kavga eden Kuveyt asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous’un görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen turistin, birbiri ardına gelen sopa ve sandalye darbelerine karşı yumruklarıyla dakikalarca mücadelesi çok dikkat çekti.  Olayın ardından iki taraf da birbirinden şikâyetçi oldu.

İrlandalı turist sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu!

ESNAF: ‘İÇKİ YOK DİYE DAĞITTILAR’

Aksaray esnafının iddiasına göre İrlandalı turistin bir arkadaşı şarküteriye giderek içki almak istedi. İçki satmadığını söyleyen Şenol Palan ile turist arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Şarküteriden ayrılan turist daha sonra aynı işyerine arkadaşı Dobbous ile birlikte geldi. Dobbous, su dolabını salladı ve şişeler döküldü. Kavga çıkınca sokak, turistin üzerine saldırdı.

TURİST: ‘BÜTÜN SOKAK SALDIRDI’

Dobbous ifadesinde şöyle dedi:  “Dolabın kapağını açtım. Sular yere döküldü. İşyeri sahibi sopayla dışarı çıkıp bağırdı. Sonra sopayla üzerime saldırdı. Bir anda bütün sokak sopalarla saldırdı.”

ESNAF YANLIŞ KİŞİYE BULAŞTI

İngiliz basını İrlandalı turistin peşine düştü. Mirror gazetesi, internet sitesinden manşetten verdiği haberde, İrlandalı’nın boksör olduğunu hatırlatıp “Esnaf yanlış kişiye bulaştı. Mesajı aldılar, bir daha turiste saldırmadan önce düşünürler” dedi.

"İNSAN GİBİ VURMUYORDU"

Türkiye'yi sallayan turist: Biraz erkek olsalardı

Kavganın yaşandığı şarküteri sahibi Şenol Palan(32), İrlandalı turisti şöyle tanımladı:"Adam çok güçlüydü. Vurduğunu deviriyordu. Sonra çevredeki esnaf yardıma koştu. Beton gibi adamdı. İnsan gibi vurmuyordu. Biraz dinlenip sonra yine
kavga etmeye başlıyordu. Görüntüler aslında biraz daha uzun. Polis hepsini aldı."

TURİZM firmasında çalışan Nurullah Elkatmış: “Esnaf elinde sopalarla koştu. İşportacı Şeref’e vurduğunu gördüm. Görüntülerde yere düşen adam Şeref. Aldığı yumruk darbesiyle iki dişi kırıldı.”

İrlandalı boksör Kuveyt asıllı çıktı

Lokantacı Necati Tekkul: “Şeref’i dövdükten sonra otele girdi. Biraz dinlendi. Sonra tekrar dışarı çıkıp eli sopalı esnafı dövmeye başladı. Bunu iki defa yaptı.” 

YORUMLAR 47
  • Uğur Solak 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam içki almak istedi diyorlar..Müslümanlar ya, hesapta içki diyip adamı itibarsızlaşıtıracaklar akılları sıra..Madem öyle nerde o üç kişi gelip içki almak istedikleri görüntüler? Adamın Kolyesi, cüzdanı, telefonu karambolde kaybolmuş buna ne diyeceksiniz , ey içki istedi diyerek adamı itibarsızlaştırmaya çalışan esnaf?? Hadi ordan terbiyesiz adamlar!!
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    bu esnaf bozuntuları bizi dünyaya rezil etmişler irlandalıya da helal olsun adam kendini bu müdafa ediyor
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz adamlar,ne olduğunu bilmeden bi misafire saldırıyorlar.kepazelik diz boyu tüm dünyaya rezil ettiler memeleketi
    Cevapla
  • YILDIRIM GÜNGÖREN 8 yıl önce Şikayet Et
    adamın dolabı açışı bir tuhaf..kapak açıldıktan sonra hala asılıyor..yani kasıtlı bir durum var gibi..ama neyse ne esnaf karizmayı fena çizdirmiş...madem bu işe girdiniz sonunu getirecektiniz..
    Cevapla
  • Manyetik 8 yıl önce Şikayet Et
    Adama sopayla 10 kişi dalıyorsunuz. Helal olsun turiste. Delikanlı olmazsanız böyle rezil olursunuz. Esnafız diyorsunuz bir de. Ayıp birşey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak