Davuoğolu: Ahlaksızlığın en çarpıcı örneği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızına yönelik ahlaksızca söylemlerde bulunanlara Başbakan Davutoğlu'ndan da sert kınama geldi.

GİRİŞ 27.08.2015 11:55 GÜNCELLEME 27.08.2015 12:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik sözlerini sert dille eleştiren Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu göreve çağırdı. 

AKİM ödül töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu ile son iki buçuk aydır, son derece nazik, nezaket kuralları içerisinde görüşmeler yaptık. Karşılıklı olarak birbirimizi tanıdık, ailelerimizden bahsettik. Şimdi kendisine sesleniyorum, bu milletvekilinin haddini siz bildirin. İnsanların aileleriyle siyasilerin aileleri üzerinden bir takım oyunlara kalkışan bu insanların haddini siz bildirin. Ama siz bildirmezseniz biz had bildirmeyi de biliriz" dedi. 

Davutoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum burada. Günlerdir bize siyasi ahlaktan bahsedenler, bir CHP milletvekilinin irfan, ahlak sahibi bir genç hanımefendiye dönük yaptığı çirkin iftira konusunda sessiz kalıyorlar. Cumhurbaşkanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan'a dönük olarak yürütülen bu alçakça kampanya her şeyden önce siyasi ahlaksızlığın en çarpıcı örneğidir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • ozkayalar 8 yıl önce Şikayet Et
    ahlak kavramı biraz chp de önemini kaybetmiş bir kavramdır.istisnalar hariç.utanmazlar çogunluktadır.
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu yanlış adrestir. Tanalla aynı kafada olup bu gibi karalamaları biraz daha ince yollarla yapan bir kişidir. O nedenle bu konuda da kıvıracak ve Tanala hiçbirşey yapmayacaktır.
    Cevapla
  • karaşahin 8 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu dediğiniz adam sayın Başkan ın annesi hanımefendiye dil uzatacak kadar hadsiz. Bunun avanelerinden başka bir şey beklenmez. Bunların hakaret ettiği her değer temizdir, pırlantadır. Bunlardan hakaret işiten Allah C.C a ne kadar şükretse azdır. Çünkü kişi ancak ezelde anlaştığı ile bu dünyada anlaşır. Bunlara bakıp da bunlardan hakaret gören ezelde hangi safta olduğunu düşünürse gece gündüz başını secdeden kaldırmasa yeridir.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Sümeyye hanıma laf çakarken aslında kendi karakterlerini itiraf etmiş oluyorlar..
    Cevapla
  • anti haşhaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Stv saman kanalı neden kapatılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti