İki lider arasında 30 Ağustos sohbeti

Başbakan Davutoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki renkli diyalog kameralara yansıdı.

GİRİŞ 30.08.2015 12:19 GÜNCELLEME 30.08.2015 18:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın klasik otomobil üstünde yaptığı selamlama geçişi sırasında, Başkan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhabbeti dikkat çekti. İkilinin gülerek yaptığı sohbet esnasında Davutoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na cep telefonunda bir şey göstermesi kameralara yansıdı.

Büyük Zafer'in 93. yıldönümü / Galeri

Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na telefondan ne gösterdiği bilinmezken, Davutoğlu daha sonra telefonu Sare Davutoğlu'na verdi. O da telefonu çantasına koydu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • birdost 8 yıl önce Şikayet Et
    İrlandalı yı göstermiştir :-)
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala şu 58 model külüstür arabayla geçit resmi yaptırıyorlar yahu. Yerli bir otomobil yaptık yapacağız, ilk prototipine bindirsenize şu adamı yahu...
    Cevapla
  • özgür 8 yıl önce Şikayet Et
    boyle zor günlerde ülkenin yöneticileri birlik olmalı, görüntü gayet hoşuma gitti. seçim, koltuk uğruna ülkeye kin ve nefret tohumları ekmemeli.sonuçta hepimiz aynı gemideyiz.
    Cevapla
  • Fazıl 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyon da kardeş bizdeki muhalefet düşündüğün gibi değil. Erdoğan düşsün diye bunlar bindikleri dalı da keserler gemiyi de yakarlar. Sanki Erdoğan müslümanlara hizmetten başka ne yaptıysa
    Cevapla
  • aynen 8 yıl önce Şikayet Et
    diğer ülkelerin zorda kalması durumunda gidecek bir yerleri var (TÜRKİYE) ... ama bizim gidecek yerimiz hemen hemen yok gibi...iyi geçinemezsek yarın iyi geçinmeye zaten mecbur olacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar