Bahçeli Türkeş'in telefonuna cevap vermedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, kendisini arayan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in görüşme talebini reddettiği öğrenildi.

Bahçeli Türkeş'in telefonuna cevap vermedi
Bahçeli Türkeş'in telefonuna cevap vermedi
GİRİŞ 30.08.2015 15:55 GÜNCELLEME 30.08.2015 15:55
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre Türkeş, dün öğleden sonra bakanlık devir teslimi sonrasında ilk olarak Bahçeli’yi aradı. Kendisini hâlâ MHP’li olarak nitelendiren ve partiden istifa etmediğini ve kimsenin de kendisini atamayacağını açıklayan Türkeş, bu çerçevede Bahçeli’nin kendisine herhangi bir talimatları olup olmadığını sormak istedi. 

"GÖRÜŞECEK BİR ŞEY YOK"

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre; Bahçeli ise davaya ihanet ettiğini düşündüğü Türkeş’in görüşme talebini reddetti. Bahçeli, özel kalemi aracılığıyla Türkeş’in görüşme talebine “Görüşecek bir şey yok” diyerek olumsuz yanıt verdi. 

Parti kaynakları Türkeş’in bu tavrını “Hangi yüzle arıyor. Gitsin Davutoğlu’na bağlılığını sunsun. Talimatı ondan alsın” sözleriyle değerlendirdi. Türkeş, Bahçeli’nin herhangi bir MHP milletvekilinin Seçim Hükümeti’nde yer almayacağına ilişkin kararına rağmen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun teklifini kabul etmiş ve Seçim Hükümeti’nde Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

 

YORUMLAR 132
  • aĞa 8 yıl önce Şikayet Et
    telefona çıkmamak bir konuda fikri olmamaktan kaynaklanır.
    Cevapla
  • Alid 8 yıl önce Şikayet Et
    sn. Bahçeli davamı bıraktı?
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu Türküm diyene.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    resmen cocuk davranışı. Bu adamla MHP ne ülkeye fayda verir nede kendine .
    Cevapla
  • memo 8 yıl önce Şikayet Et
    bu devler bahceliye bi ayar vermek gerekir secimlerdemhp ye oy ver meyecem abi herseye hayir diyor onu gectik tayip erdogan yüzde elli iki oy almis halk tarafindan secilmis ne güzel saray yaptirmis milletimiz icin baska bi ülkede yok öyle bir bina takdir edeceklerine porotesto ediyorlar chp mhp hdp kiskanclarindan erdogani gece yemin olsun uyuyamiyorlar bu 3 parti inadina erdogan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor