Müezzinoğlu: Tamamen algı yönetimi yapıyorlar

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde aşılama yapılamadığı iddialarını Sağlık Bakanı Müezzinoğlu yalanladı.

Müezzinoğlu: Tamamen algı yönetimi yapıyorlar
Müezzinoğlu: Tamamen algı yönetimi yapıyorlar
GİRİŞ 03.09.2015 12:13 GÜNCELLEME 03.09.2015 12:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dün Doğu ve Güneydoğu'daki sağlık hizmetleri hakkında açıklamada bulunan Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Dr. Cengiz Günay, bölgede sağlık hizmetlerinin durduğunu, aşıların, ilaçların ve bebekler için hazırlanan özel yemeklerin bozulduğunu söylemişti. Hatta ağzından tek bir kelime PKK kınama kelimesi çıkmadan spekülatif bir açıklama da yapan Dr. Günay, güvenlik güçlerinin hastaneleri basıp sağlık personelinin başına silah dayadığını söylemişti.

İddiaları kesin bir dille yalanlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Aşılamada, şu anda en ufak bir aksama, asla söz konusu değil, olmayacaktır da. Aşılarda bozulma falan yok. Bunlar, tamamen algı yönetimi yapmak isteyenler tarafından çıkartılıyor. Asla, herhangi bir aşı zincirinde, herhangi bir sorunumuz söz konusu değil" diye konuştu.

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 6
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki odaların çoğu memleket düşmanı olmuş sanki
    Cevapla
  • MSA 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu oda başkanı iki gün önce yandaş oldukları düşünceye mensup kişiler tarafından katledilen meslektaşı için PKK ve HDP yi kınasaydı ya. Bölgede halka PKK ve bunlar gibi sivil toplum örgütü kisvesi altında yapılanan adlarına dernek oda vb. isimler ekleyen örgütler zulmetmektedir. Allah bu devlete güç kuvvet versin.
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu şu eğitimide yıksanız baştan sona yenileseniz çocukları öğretim hamallığından kurtarıp öğretmeni öğretimcilikten çıkarıp eğitimci yapsanız ve ben eğitim yapmam sen yap egosundan kurtarsanız milleti vallahi memleket 10 yıl sonra süper güç olur bu problemlerde kalmaz :)
    Cevapla
  • Alim 8 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi yalan yok. Aile hekimlerinin köylere gitme mecburiyeti var ama kimse gitmeye cesaret edemiyor. Kolay değil işin ucunda can var. Ulaşılabilen Köylülere siz şehre gelin deniyor. Köylüler anlayış gösteriyor. Ulaşılamayanlarda kusura bakmasın...
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kapatın artık tüm odaları yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesajı aldık, değişimi yapacağız - Gazete manşetleri