MHP'den Türkeş'e ihraç!

MHP Merkez Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'in partiden kesin ihracına karar verdi.

MHP'den Türkeş'e ihraç!
MHP'den Türkeş'e ihraç!
GİRİŞ 05.09.2015 11:55 GÜNCELLEME 05.09.2015 14:16
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Oylama gizli oyla yapıldı. Açık tasnif uygulandı. Tuğrul Türkeş'in partiden ihracı kararı oybirliğiyle alındı. Bu arada Türkeş'in savunma vermediği öğrenildi.       

BAHÇELİ: DİSİPLİN KURULU GEREĞİYLE HER TÜRLÜ İŞLEMLE MUHATAP KILINABİLİR

Seçim Hükümeti'nin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, dün yaptığı basın toplantısında MHP'den gelen eleştirilere "Benim Başbakan Yardımcısı olmam nedeniyle benim partim MHP de iktidar olmuştur. Ben partimi iktidar yaptım." yanıtını vermesinin ardından dün akşam saatlerinde de MHP lideri DEVLET BAHÇELİ'den zehir zemberek bir açıklama gelmişti. Bahçeli, Türkeş'in gidişi MHP'ye oy kaybettirir mi sorusuna da "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" demişti.  

YORUMLAR 108
  • Sabit Kal 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra MHP tamamen bitmiştir. Bahçeli kendi ayağına kurşun sıktı, hatte kendi eliyle kendi ipini çekti. Artık gerçek ülkücüler Türkeş'in etrafında toplanır ve kendilerine gerçek bir ülkücü lider bulurlar. Bahçeli'de gider CHP'nin bahçıvanlığını yapar. Yapabileceği tek hizmette bu olur.
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankara bağımsız mv Tuğrul..bu kadar basit..oyumuz inadına mhp nin..
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler bahçeliye seçim hükümetini düşürmek için hdp aynı şey için parmak kalktı.tuğrul türkeş için aynı parmak kalktı hdp yi 3.parti yaptı kendinisi 4.parti yaptı bu seçimdede mhp 4.parti olacak.helal olsun takiyye milliyetcisi mhpye miras sa oğlunun babasının malınıda mülküde mirasi yemesi dinen de kanunen de helaldir helal olsun tuğrul türkeş nede olsa başbuğun oğlu armut dibine düşer babası gibi vatanseper egosuz vatansa mevzubahis gerisi teferruat diyenlerden bu sefer oyum mhp ye deil
    Cevapla
  • karadut 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn Türkeş, bir bataktan çıktınız sevinmelisiniz. Dilerim bir gün MHP'yi de çizgisine döndürecek bir lider çıkar.
    Cevapla
  • elmad 8 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra mhp ye oy verenlerin milliyetçiliğinden ve vatan sevgisinden şüphe ederim .mhp-chp-hdp birleşmiş ülkeyi yok etmek isteyenlere çanak tutuyor.mhp tabanıda buna müsade etmemeli tuğrul türkeşin duruşunu sergilemelidir.AKP yi sevmeyebilirler fakat ülkemizin geleceği için şu an bu elzemdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi