MHP'li aday adayı AK Parti'ye geçti

MHP'den milletvekili aday adayı olan Taner Boz, AK Parti'ye geçerek, 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday adayı oldu.

MHP'li aday adayı AK Parti'ye geçti
MHP'li aday adayı AK Parti'ye geçti
GİRİŞ 05.09.2015 19:05 GÜNCELLEME 05.09.2015 20:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Mersin'de 7 Haziran genel seçimlerinde MHP'den milletvekili aday adayı olan Taner Boz, AK Parti'ye geçerek, 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Boz'a parti rozeti taktı.

Taşpınar, 1 Kasım'daki seçimlerde yeniden tek başına iktidar olacaklarına inandıklarını söyledi. Türkiye'nin yeniden istikrarlı günlerine kavuşacağını ifade eden Taşpınar, şöyle konuştu:

"Seçim hükümeti kurulması aşamasında AK Parti'yi yalnız bırakmaya çalışıp sanki HDP ile bir seçim hükümeti kurmuş görüntüsü vermek için gayret gösterenler oldu. Bu süreçte genel başkanımız terör örgütlerinin üzerine gidileceğini söyledi. CHP ve MHP'nin göstermiş olduğu tavrı da vatandaşlarımız yakından gördü. İnşallah 1 Kasım'da bunların gereğini yapacaklar."

Taner Boz ise AK Parti'ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktararak, "Son günlerde içten ve dıştan ateş çemberine alınmış vatanda kayıtsız kalamazdım. Birilerinin 'Ben yokum' dediği zamanda 'Ben varım' dedim. Ben bir hukukçuyum haksızlık karşısında asla susmam asla boyun eğmem. Her zaman hakkı ve hakikati savunurum. AK Parti'de de aynı idealde gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağım" diye konuştu.

Boz ayrıca, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuduktan sonra dua etti.

YORUMLAR 38
  • mehmet genco 8 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun bu mhp ye AKP nin ne kadar hakli buyuk parti oldugunu yurekten inanmis gormus olduk
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim akrabalarımızdan da mhp ye oy verenlerden ak partiye geçenler var.
    Cevapla
  • EFE. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli pardide. adam kalmadi Herkeş gitsede. kendi yaliniz kalir . Vay Vay
    Cevapla
  • mehmet genco 8 yıl önce Şikayet Et
    aynn ole
    Cevapla
  • SerdarS 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey yüce Türk milleti. Bü gün oturdugu yerden halka vaadlerde bulunarak, Vatandaslarin Kafasini bulandiranlara dikkat. IMF' ye borcumuzu ödemis ve devlet kasasini doldurmus iken, bu gün bu muhalefet partileri vatandasa oturarak aylik vaadinde bulunuyorlar. Yani devletin kasasini yine bosaltip bizleri IMF' ye muhtac edecekler. Bu gün yapilan tüm yatirimlat duracak ülkemizim kalkinmasi engellenecektir. Haydi kardeslerim vatanimizi düsünelim. Ülkemizi kalkindirmak icin, cucuklarimizin gelecegi icin ve Ak partinin Türkiye 2023 vizyonunu gerceklestirmek icin sandiga git ve oyunu kullan. Unutma bunu sadece tüm digerlerini 60 yildir bildigim icin istiyorum.
    Cevapla
  • osmanssssssssssss 8 yıl önce Şikayet Et
    şu anda türkiyenin dış borcunu söylermisiniz??
    Cevapla
  • celal 8 yıl önce Şikayet Et
    para nerdeyse oraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'