Özhaseki: Şu anda her şey söylentiden ibaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Kasım'da meydanlara inip inmeyeceği yeniden tartışmalara açılırken MKYK üyesi Özhaseki önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 14.09.2015 14:25 GÜNCELLEME 14.09.2015 14:54
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

12 Eylül AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde MKYK listesine girerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, merak edilen sorulara ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlara inecek mi?' sorusuna cevap veren Özkaheseki, "Önümüzdeki günler ne getirir, seçim atmosferinde neler olur, bunları hep birlikte göreceğiz. Şu anda her şey söylentiden ibaret" diye konuştu.

ERDOĞAN MEYDANLARA İNECEK Mİ?

Bir gazetecinin, "1 Kasım'a giderken eski bir tartışma gündeme geliyor, Sayın Cumhurbaşkanı'nın meydanlara inip inmeyeceği, miting yapıp yapmayacağı, 'AK Parti'ye oy kaybettiriyor mu, kazandırıyor mu' tartışmaları. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz, Sayın Cumhurbaşkanı meydanlarda olmalı mı" şeklindeki sorusunu, şöyle yanıtladı:

"Şunu bir kere kabul etmek lazım, Sayın Cumhurbaşkanımız son yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasal tarihine damga vuran en önemli insanlardan birisi. AK Parti'nin kurucusu ve haliyle de doğal lideri ve ilk defa Türkiye'de yüzde 52 oy alarak Cumhurbaşkanı seçilmiş bir insan. Siyaset konusunda da zaten doğrusu bir duayen olarak kabul etmek, tecrübelerinden de istifade etmek lazım. Ben Cumhurbaşkanlığı makamını hakkıyla doldurduğuna inandığım gibi bu partiye de fikirleriyle belki de geriden birtakım işaretleriyle yön vereceğine inanan insanlardan birisiyim. Önümüzdeki günler ne getirir, seçim atmosferinde neler olur, bunları hep birlikte göreceğiz. Şu anda her şey söylentiden ibaret."

GURBETÇİLERLE BİR ARAYA GELECEK

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı kaynakları ise Erdoğan'ın gerek yurtiçi gerekse yurtdışı bir dizi gezilerinin olacağını belirtiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Kasım seçimleri için yurt içi ve yurt dışı gezilerine ağırlık verecek. Gurbetçilerle buluşacak olan Erdoğan’ın yurt içinde de açılış törenlerine katılması bekleniyor. Brüksel'e de gidecek olan Erdoğan’ın daha sonra Almanya’ya seyahat etmesi planlanıyor. Erdoğan'ın 1 Kasım öncesi de bazı illerde toplu açılış törenlerine katılacak. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 102
  • ibrahim ışıklan 8 yıl önce Şikayet Et
    in -me-sin....ben bile istemiyorum.inmesin.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    paralelsin ondan olmasın. Cumhurbaşkanımız meydanlara inip halkıyla kucaklaşmalı. Arkasında %75 var. Bu seçimde inşallah Reis'imizn katkısıyla %75 alacağız, sandıkları parçalayacağız.
    Cevapla
  • cafer 8 yıl önce Şikayet Et
    bence de meydanlara inmesin ak parti oy kaybeder açılışlar varsa başka zaman yapsın oy zamanı yapmasın
    Cevapla
  • pars 8 yıl önce Şikayet Et
    açılışlara geç kalınmıştı inmesi gerek
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bir ak parti seveni olarak sayın cumhurbaşkanının meydanlara inmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
    Cevapla
  • Kadir Tek 8 yıl önce Şikayet Et
    inmesin kardeşim inmesin..Akıl var mantık var, inerse oy kaybediyoruz..valla bu sefer %40 ıda zor buluruz, yazın bunu bi kenara..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...