CHP’den Abdüllatif Şener açıklaması

Haluk Koç, Abdüllatif Şener’in CHP’de siyaset yapmak istemesi durumunda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.

CHP’den Abdüllatif Şener açıklaması
CHP’den Abdüllatif Şener açıklaması
GİRİŞ 19.09.2015 19:26 GÜNCELLEME 19.09.2015 19:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İstanbul Milletvekili Ali Özcan ve Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın aralarında bulunduğu CHP heyeti, bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Havalimanında parti yönetimi ve partililer tarafından karşılanan heyet, kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ettikten sonra, CHP Elazığ 1’inci sıra milletvekili adayı Fatih Gürsel’in baba ocağı olan Baskil ilçesinin Deliktaş köyüne gitti.
 
“ABDÜLLATİF ŞENER’İN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR”
 
Deliktaş köyünde, milletvekili adayları için destek isteyen Koç, açıklamalarda da bulundu. Ak Parti’nin kurucu isimlerinden Abdüllatif Şener’in CHP’den milletvekili olacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, “CHP’nin ilkeleri ortada, programı ortada, mücadelesi ortadadır. Sayın Abdullatif Şener de dürüstlüğüyle tanınmış, AK Parti içinde yaşananları en erken fark ederek isyan etmiş, yolsuzluklara karşı çıkmış namuslu bir devlet adamı ve siyasetçi. Tabi CHP siyaset yapmak isterse başımızın üstünde yeri var” dedi.

YORUMLAR 17
  • burhan sert 8 yıl önce Şikayet Et
    tam size göre.chp ye yakışır.çünkü yalanı iyi bilir.
    Cevapla
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar haluk koç ne diyor BAAŞIIMIZIN üstün,de yeri var diyor.,yani baak abdullatif şeneryan kardeş seni kullandık ve işimiz bitti seni adamsanmıştık AK.PARTİ,den pensilvanya,dan gelen emirle kaçtın sonra ülken ve milletin dışında her türlü dış ve iç yerli şeer odaklarıyla iş tuttun hem muhafazarım diyorsun hemde evrim teororisini savunuyorsun sen ne ayaksın onun için partisine.,ülkesine ve milletine ihanet eden yarın bize,de ihanet edersin dediler arkasına tenekeyi bağladılar olay budur kısa özlü söz dindar bir insan aynı elin,den yılana 3 kere sokturmaz.....NOOKKTA....
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Önce AK Parti'ye ihanet etti. Sonra komunist Vatan Partisi ile Esed'i ziyaret etti. Şimdi de CHP'den aday olursa şaşırmayın.
    Cevapla
  • lokman 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullatif degil alternatif sener
    Cevapla
  • cafer 58 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazikki davanin ehemniyetini anlayamamis.koltuk sevdasinda olanlar sonunda oturacak bir oturak bile bulamazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!