Sinan Oğan: Partime döneceğim

Sinan Oğan, MHP'nin 1 Kasım'da iktidar olamaması halinde kendisine verilecek her göreve hazır olduğunu söyledi.

Sinan Oğan: Partime döneceğim
Sinan Oğan: Partime döneceğim
GİRİŞ 23.09.2015 09:29 GÜNCELLEME 23.09.2015 10:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Bahçeli, kulislerde MHP Genel Başkanlığı için adı geçen ve partiden bağımsız faaliyetler içine girmesi üzerine Oğan'ı önce milletvekilliğinden kesmiş ve seçimde aday göstermemişti. Oğan'ın 7 Haziran seçimleri sonrasında MHP'nin başarısız olduğuna dair attığı tweet ise Bahçeli'nin sabrını taşırmıştı. Merkez Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilen Sinan Oğan, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda genel başkanlık için göz kırptı..

"PARTİME DÖNECEĞİM"

Eski vekil, partisine geri döneceğini şu sözlerle duyurdu: "Ülküdaşlarımın gönlünde mütevazı da olsa bir yer edindiğimi düşünüyorum. Partime döneceğim. Kâğıt üzerindeki zoraki ayrılık mahkeme kararıyla düşecektir, buna inanıyorum. Önümüz seçim. Şimdi kenetlenme zamanı. Gönlünde yerim olan herkese çağrımdır: Ben partime oy vereceğim, onlar da versinler."

"ÜLKÜCÜ İRADENİN VERECEĞİ HER GÖREVE HAZIRIM"

Oğan, MHP'nin 1 Kasım'da iktidar olamaması halinde genel başkanlık yarışına girebileceğinin de sinyalini verdi: "İçinde bulunduğumuz bu atmosferde, seçim öncesinde genel başkanlık tartışması başlatmak doğru değil. Hepimiz 1 Kasım'a odaklanmalıyız. Mevcut MHP yönetimi partimizi 1 Kasım'da tek başına iktidar yapmakla mükelleftir. Ülkücüler 13 yıldır iktidar bekliyor. 1 Kasım'da tek başına iktidar olamazsak MHP iktidarı için ülkücü iradenin bize yükleyeceği her görevi yapmaya hazırız."

"HER ÜLKÜCÜ GENEL BAŞKANLIĞI DÜŞÜNEBİLMELİDİR"

Oğan, ihraç öncesinde partiyi ele geçirmeye çalıştığı iddialarını ise şöyle yanıtladı: "Parti bizim, zaten bizim olan şeyi neden ele geçirmeye çalışalım? Devlet Bey nasıl delegelerin teveccühü ile o makama gelmişse bir başkası da delegenin teveccühü ile gelebilir ve gelmelidir. Genel başkanlık makamı kimsenin mülkü değildir. Bu makamın tapusu Türk milliyetçilerinde ve 'Ülkücü Hareket'in uhdesindedir. Ülkücü iddialı olmalıdır. Her ülkücü genel başkanlığı düşünebilmelidir. Kimse bunu düşündü diye hain ilan edilemez."

YORUMLAR 28
  • ses 8 yıl önce Şikayet Et
    insanlari nasil kandiracaginizi sasirdiniz
    Cevapla
  • MHP 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli yine kazanamayacak,iddiası 10mv artırmak mış,Sn Akşener hnm ı kovup ekmeleddin beyi getiren bahçeli ye bu seçim oy yoook.halk bize ana muhalefet görevi verdi diyo herşeyi açıklıyo.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sen partinin başına geçsende hepimiz sana oy versek ama bunlar seni partinin başına getirmezler sende bunu biliyorsun.
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücülük devri bitti artık. Zaman, ümmet olmak zamanı.
    Cevapla
  • ümmet mi* 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ümmetten bahsediyorsun. Şöyle bir islam alemine bir bak bakalım ne göreceksin.
    Cevapla
  • Türkolog 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen seni kapı dışarı eden Bahçeli'ye oyunu vermeye devam et. Lakin unuttuğun bir şey var: Milliyetçi olmak için illaki MHP'li olmak gerekmez. Ve esasında MHP artık milliyetçi bir parti değil. Ve sizin milliyetçilik anlayışınız bu ülkenin gerçekleriyle örtüşmüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması