AK Parti 10+5+8 vekili kabul etmedi

Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Kamalak, AK Parti'den istedikleri vekil sayısını açıkladı.

AK Parti 10+5+8 vekili kabul etmedi
AK Parti 10+5+8 vekili kabul etmedi
GİRİŞ 03.10.2015 14:33 GÜNCELLEME 03.10.2015 14:33
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Partisinin adaylarını tanıtmak için geldiği Bartın'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Kamalak, Ak Parti ile yapılan ittifak görüşmelerini değerlendirdi.

Milletvekili olma gibi bir dertleri olmadığını, Türkiye'nin yetişmiş en iyi kadrolarının SP'de olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu: Biz, 'Yangını söndürecek, akan gözyaşlarını dindirecek, şehit kanlarını durduracak kadar bir güce sahip olursak Meclis'e gireriz' dedik. 'Seçilebilecek noktada 10 kontenjan isteriz. Seçilme ihtimali bulunan yerlerden de 5 kontenjan isteriz. Onun dışında iki parti bir araya geldiğinde bir sinerji olursa, 40-50 milletvekili çıkaracak olursa oradan da 8 kontenjan isteriz' dedik. Olmadı. Ben biliyordum zaten, en baştan tahmin ediyordum. 'Bunlar Milli Görüş'ü ihya için değil imha için gelirler' dedim arkadaşlarıma. Örneğin Diyarbakır'dan 1 milletvekili çıkarmışlar, bize 4'üncü sırayı teklif ediyorlar. Ağrı'dan hiç milletvekili çıkaramamışlar, bize 3'üncü sırayı teklif ediyorlar. Görüşmenin bir manası olur mu?"

YORUMLAR 44
  • Abullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüş, Merhum Erbakan Hocayla bitmiştir. Şu an kendilerini milli görüşçü zannedip FETö örgütüne şirin gözükmeye çalışanlar bilsinlerki şu ana kadar onlardan bir oy bile gelmemiştir, bunu böyle bileler. Saadet partili gardaşlarım kimin peşinden gittiklerini iyi düşünsünler...???
    Cevapla
  • cin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya güzel bir söz söyle yada sus be adam sen en iyisi hiç bişey söyleme sadece susss...
    Cevapla
  • ilyas doğan imam 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok bile vermişler
    Cevapla
  • abdullah kırotu 8 yıl önce Şikayet Et
    milli görüşün imhasını sen zaten yaptın parelelcilerle ve esedle beraber olarak.
    Cevapla
  • hyat 8 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 1-2 oy al. sonra ben ak parti ile beraber çalışacam de.sonra da benim derdim milletvekilliği değil de. sonra da milletvekilliğ üzerinde pazarlık yap.bu nasıll bir ahlak ya. benim havsalam almıyor. zaten tek başına girsen de bir işe yaramıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!