Binali Yıldırım'dan seçmene mektup!

AK Parti İzmir 1'inci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmirli seçmene mektup yazdı.

Binali Yıldırım'dan seçmene mektup!
Binali Yıldırım'dan seçmene mektup!
GİRİŞ 06.10.2015 11:28 GÜNCELLEME 06.10.2015 11:28

Yıldırım'ın birlik ve beraberliğin yanısıra 'istikrar ve istikbal' vurgusu yaptığı mektubu gönüllü ordusu 3 milyon 101 bin 860 seçmene elden ulaştıracak. Mektup evinde bulunamayan seçmenin kapı koluna asılacak.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmirli seçmene mektup yazdı. Yıldırım, kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektuba; "Değerli hemşehrim, bir sevdadır İzmir, efeler diyarıdır İzmir. Özgürlük ve müdadelenin simgesidir İzmir" diyerek başladı. Yıldırım, birlik ve beraberliğin risk altında olduğunu belirterek, 1 Kasım seçimlerinin önemine şu sözlerle dikkat çekti: 

"1 Kasım aramıza nifak sormak isteyenlere 'dur' deme, kardeşliğimizi, birliğimizi pekiştirme günüdür. Büyük Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkma, onu ilelebet payidar yapma günüdür. 1 Kasım'da neyi mi oylayacağız? Ya istikrar ya istikrar! Ya istikbal ya istikbal! Çıkış yolumuz Türkiye'nin aydınlık ve AK günleri. Taraf mıyız? Evet tarafız. Büyük ve güçlü Türkiye'den, cumhuriyetten, tam demokrasiden tarafız. Karış mıyız? Evet karşıyız. Bölücülere, devlet içinde delet kurmaya, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarına karşıyız. Biliyor ve inanıyoruz ki milli irade güçlendikçe Türkiye kazanacak. Milletin hak ve hukuku istikrarla korunacak. Değreli İzmirli kardeşim, Unutma! Mesele o- bu meselesi değil. Mesele memleket meselesi." 

GÖNÜLLÜLER MEKTUP VE DERGİ DAĞITACAK

Yıldırım'ın mektubu üzerinde partinin kurumsal rengi sarı üzerine seçim sloganı olan 'Mesele memleket meselesi' yazan tişörtler giyip şapkalar takan gönüllüler tarafından kapı kapı gezilerek seçmene verilecek. Ellerinde Andorid işlemcili tabletler ve GPRS bağlantıları ile 300 kişiden oluşan gönüllüler, gittikleri yerlerde vatandaşın sorunlarını dinleyerek kurulan bağlantı ile anında merkeze bilgi aktaracak. Merkezde yer alan ekip seçime kadar devam edecek olan çalışma ile kendilerine iletilen sorunları değerlendirip anında çözüm üretmeye çalışacak. Gönüllüler, evinde bulamadığı seçmenin kapısının koluna üzerinde Yıldırım'ın fotoğrafı ve seçim sloğanının yazılı olduğu kapı kolu ilanı içinde, mektubu bırakacak. 

'DEVPROJELERİN USTASI' DERGİSİ

Binali Yıldırım'ın seçim kampanyası kapsamında 'Dev projelerin ustası' başlığı ile dergi çıkarıldı. Yıldırım'ın başında baretli fotoğrafıyla kapağında yer aldığı dergide, İzmir eserleri, dev projeler, büyük altyapı projeleri başlıkları altında yapılan hizmetler anlatıldı. Dergi gönüller tarafından mektupla birlikte seçmene ulaştırılacak. 

'AMACIMIZ GÖNÜLLERİ KAZANMAK'

Seçim merkezinde gönüllülerle biraraya gelen Binali Yıldırım şunları söyledi:

"İzmirliler misafirperver ve hoşgörülüdür. Amacımız gönülleri kazanmak. Kafası karışık olanlar olabilir, bu noktada bizim görevimizi onlara bu seçimin önemini en iyi şekilde anlatmaktır. Bizim hizmetten yana sıkıntımız yok. Bu güne kadar bunca hizmeti yapan bir parti, gelecekte de İzmir'in ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri tereddütsüz yapar. Bizde hizmet gani, proje bizim işimiz. 12 yılımızı Türkiye'nin imarından kalkınmasına harcadık." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü