AK Partili Dağ: Hainler gaflete düştü

1 Kasım erken genel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili ve Adayı Hamza Dağ önemli açıklamalar yaptı.

AK Partili Dağ: Hainler gaflete düştü
AK Partili Dağ: Hainler gaflete düştü
GİRİŞ 07.10.2015 12:43 GÜNCELLEME 07.10.2015 12:44

AK Parti İzmir Milletvekili ve Adayı Hamza Dağ, “Önümüzdeki 4 yılda hükümetin ana gündemi ekonomi ve terör olacak. Türkiye son 30 yılın en kararlı mücadelesini verecek” dedi.
 
Bayraklı ve Bornova ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Dağ, hiç ara vermeden 29 saat boyunca ziyaretler gerçekleştirdi. Ev, kahvehane ziyaretleri yanı sıra nöbetçi eczane, fırın ve lokantalara uğrayarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Dağ, son zamanlarda artan terör olaylarından sonra görevi başındaki polislere de moral vermek amaçlı ziyaretlerde bulundu. 
 
Ziyaretleri ardından açıklamada bulunan Dağ, 7 Haziran milletvekili seçimi sonuçlarından ders aldıklarını, seçmenin uyarısını dikkate aldığını dile getirerek, 1 Kasım seçimine eksiklerini gidererek daha heyecanlı ve umutlu çalıştığını söyledi. 
 
“Önümüzdeki 4 yılda hükümetin ana gündemi ekonomi ve terör olacak. Türkiye son 30 yılın en kararlı mücadelesini verecek” ifadelerini kullanan Dağ, “Nusaybin, Cizre, Yüksekova, Diyarbakır ve Kandil’de terör örgütü PKK’yla mücadele silahlar bırakılana kadar devam edecek.  Devleti hüsrana uğratıp sözde özerklik ilan edeceğini zanneden hainler,  Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatının gücünü bilememek gibi bir gaflete düştü. TSK’nın silahlı mücadelesi kadar, Kürt kardeşlerimizin terör örgütüne destek vermemesi de çok önemli. Ne olursa olsun Türkiye’deki kardeşliğin inşa edilmesinde AK Parti olarak geçmişte yaptıklarımızın yanında gelecekte de  her adımı atmaya kararlıyız” diye konuştu. 
 
1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin meselesi olduğunu, seçmenin sandığa giderken 7 Haziran’dan sonra ülkede olup biteni düşünerek oy vereceğini aktaran Dağ, milletin desteğiyle AK Parti’nin yeniden iktidar olacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!