Mustafa Ataş: Sandıktan sürpriz sonuçlar çıkabilir

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş MHP'nin eridiğini HDP'nin de bıçak sırtında olduğunu söyledi.

GİRİŞ 07.10.2015 15:27 GÜNCELLEME 07.10.2015 17:06
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, A Haber canlı yayında Murat Akgün’ün sorularını yanıtladı..

GÜNEYDOĞU VE DOĞU'DA SÜRPRİZ SONUÇLAR ÇIKABİLİR

Mustafa Ataş 1 Kasım'da Doğu ve Güneydoğu'da sandıktan sürpriz sonuçlar çıkabileceğini belirtti. Ataş, Halkların Demokratik Partisi’nin bıçak sırtında olduğunu söyledi.
 
MHP TABANI ERİYOR
 
Sayın Bahçeli’yi ben anlamakta zorlanıyorum. 7 Haziran’da  aslında yapılması gerekeni bugün söyler pozisyona geldi. 7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti’nin önerisine sıcak bakmış olsaydı bugün çok farklı bir konumda olurdu diye düşünüyorum. 
 
MHP tabanında Bahçeli’ye karşı bir tepki oluştu, bu tepkinin sonucunda da MHP tabının da bir erime var. Oyların AK Parti’ye doğru kayış süreci yaşanıyor. Bütün Anadolu’nun muhtelif yerlerinde bunları izliyoruz biz. Her halde Sayın Bahçeli bunu gördü ki tabanımı tekrar nasıl toplarım endişesi böyle bir açıklama yaptı diye düşünüyorum.
 
İYİ BİR SONUÇ ÇIKACAK
 
Sandık başındaki resmi görevlilerimizi tehdit ederek sandıklardan kovdular. HDP’ye  oy vermek istememe duygusu ile sandığa gelmeyenlerin yerine oylar kullanıldı.
 
Yeni bir umut doğdu orada özellikle teröre karşı yapılan operasyonlar sonucunda oradaki halkta yeniden bir güven duygusu oluştu. İyi bir sonuç çıkacağını herkes orada söylüyor. Hiç kimsenin tahmin etmeyeceği sonuçlar ile karşılaşacağımızı söylüyor, ama bazı noktalar var buralarda hala baskıların ve tehditlerin devam ettiğini söylüyorlar. Onlarında isimlerini, yerlerini aldım İçişleri Bakanımız ile paylaşmış olacağım bugün.
 
HDP BIÇAK SIRTINDA
 
HDP'nin durumunu bıçak sırtında bir pozisyon olarak görüyorum. Halk biraz  daha duyarlı hareket etmeye başladı bu son zaman içinde. Baskıyla başka partiye giden oyların bu sefer yerine, mecrasına döneceğini bu  anlamda söylüyorum.

YORUMLAR 39
  • VATANDAŞ ,, 8 yıl önce Şikayet Et
    bir dönem yerel yönetimlerde etkili olan mustafa ataş ,acaba yerel yönetimleri hiç değerlendirdimi???? yerel yönetimlerin akp nin oy kaybına ne kadar etki yaptı aklına geliyormu???şimdi teşkilatlardan sorumluymuş eyvah akp çok dikkat etsin ,,,,istanbulun muhafazakar ilçelerinde oy kaybını izah etsin sonra konuşsun.....ilçe belediye.başkanları ataş ı seviyor halk da ilçe belediye başkanlarını sevmiyor,,,işte bu AKP NİN VE TAYYİB BEY İN darbe aldığı noktalar,,,,,,,ama ne hikmetse anlamıyorlar anlatamıyorlar,anlatmıyorlar,,,onlar da GÖRMÜYOR ,,GİDİŞ İYİ DEĞİL.
    Cevapla
  • toprak 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP erimeeez siz kendinize bakın
    Cevapla
  • Yavuz Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Rüyanamı girdi erimeyeceği?
    Cevapla
  • kerim 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru tesbit
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    Yüreyinde vatan aşkı olan yürekli ve imanlı hiçbir ülküdaş MHP ye oy vermeyecektir. Vatanın üstünde oynanan bunca oyun varken koltuk sevdalıları uğruna oy verip bölmeyeceğiz birliğimizi..Gün bir olma günüdür.
    Cevapla
  • Efsanee 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhp burada hicbir zaman erimez . kafanızı yormayın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'