Gitmeniz için kaset mi gerekiyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gitmeniz için kaset mi gerekiyor?
Gitmeniz için kaset mi gerekiyor?
GİRİŞ 08.10.2015 15:13 GÜNCELLEME 08.10.2015 15:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programına konuk oldu. Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi anfisinde yapılan TV programında Kılıçdaroğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı.

GİTMENİZ İÇİN KASET Mİ GEREKİYOR?

Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı için 'başçalan' gibi ifadeler kullandığını hatırlatan genç, "Saygı duymadan saygı bekliyorsunuz, ayrıca yüzde 40'ın altında oy alınca gidecektiniz, gitmediniz. Gitmeniz için illa kasetiniz mi olması gerekiyor" dedi.

"BİZE DİNSİZ DİYORLAR"

Kılıçdaroğlu, "Her inanca saygı gösteriyoruz. Şimdi bize dinsiz diyorlar. İbadet iç dünyanın zenginliğidir. Her yerde bağıra, çağıra yapılmaz" dedi.

YORUMLAR 12
  • trabzonlii61 8 yıl önce Şikayet Et
    kk nun tipi bile üçkağıtçıyım diyor
    Cevapla
  • Deniz Kiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu simdi kullandigin cümleler cocugun konusmalarina cevapmi olmus oldu!!
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İslam Alimi (!) Kılıçdaroğlu bil ki: Farzların izharı (gösterilmesi) ihvasından (gizlenmesinden) hayırlıdır diye başta Hüccet'ül İslam İmam Gazali (R.A.) olmak üzere umum İslam alimleri ittifak etmişken senin ve senin gibilerin (Fethullahçı tayfa dahil) fikirleri hiç hükmündedir. Dinsiz misiniz bilemem ama din düşmanı olduğunuz her uygulamanızdan açıkça görülüyor.
    Cevapla
  • millet 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu cevap o sorunun cevabımı üstelik farz ibadetleri göstererek yapmak iyiliğe teşvik olduğu için ayrıca sevap. cahilliğinin eseri bir konuşma......
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumu kurtarmaya yönelik bir laftır. Farz ibadetini göğsünü gere gere her kese söyleyebilirsin. Belki başkaları da senden etkilenir diye. Ama nafile ibadetin gizli olanı makbuldür. Sen hiç namaz kılma kulağın ezan sesi duyunca rahatsız olacaksın, din düşmanlarıyla aynı safta yer tutacaksın, sonra da ya bu millet bize niye oy vermiyor diye millete kızacaksın, daha sonra da ibadeti gizli yapıyorum diyeceksin yemezleeerrrrrrr.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı