Aziz Mahmud Hudayi Vakfı'nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da önemli ziyaretlerde bulundu.

Aziz Mahmud Hudayi Vakfı'nı ziyaret etti
Aziz Mahmud Hudayi Vakfı'nı ziyaret etti
GİRİŞ 09.10.2015 16:08 GÜNCELLEME 09.10.2015 16:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçük Çamlıca'da bulunan Aziz Mahmud Hudayi Vakfı'nı ziyaret etti. Cuma namazı için Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan'ın Üsküdar'daki Hz. Ali Camii ya da Dolmabahçe'deki Bezmiâlem Valide Sultan Camii'ne gitmesi bekleniyordu. Hatta İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın konvoyları ezan okunurken Altunizade Caddesi üzerinde bekledi. 

Ancak Erdoğan'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Kısıklı'dan Altunizade'ye inmek yerine ters yönde Küçük Çamlıca'ya yöneldi. Erdoğan Küçük Çamlıca'da bulunan Aziz Mahmud Hudayi Vakfı'na gitti. Vakıf bünyesindeki camide Cuma namazını kılan Erdoğan bir süre vakıfta kaldı.

YORUMLAR 4
  • Kazakistan 8 yıl önce Şikayet Et
    Durmadan yola devam.... Müslümanlar birleşin, bir güç olalım inşallah
    Cevapla
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim razı olsun inşallah....
    Cevapla
  • Mustafa Berlin den 8 yıl önce Şikayet Et
    1- Aziz Mahmut Hüdayi Hz.lerinin Türbesini ziyaret in fazileti Padişah Hüdayi Hz.lerine “Efendim, Abdülkâdir-i Geylani hazretleri; kendi talebelerine, kıyamet günü şefaat edecekmiş, bu haber doğru mudur?” diye sorar.Büyük veli;“Doğrudur” buyurur.Sultan arz eder: “Peki, zât-ı âlinizin de bu hususta bir vaadi var mıdır acaba?” O, ellerini açar. “Yâ Rabbî! Kıyamete kadar bize tâbi olanlar ve ömründe bir kere türbemize gelip bir Fâtiha okuyanlar, denizde boğulmasınlar, fakirlik görmesinler, ahirete imânla gitsinler, öleceği günü bilsin ve haber versinler” diye dua eder.
    Cevapla
  • Korkut Ata 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...