Ekrem Erdem'den rekor denemesi

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, seçim kampanyası süresince partisine yüzlerce yeni üye kaydederek rekor denemesi yapıyor.

Ekrem Erdem'den rekor denemesi
Ekrem Erdem'den rekor denemesi
GİRİŞ 25.10.2015 17:31 GÜNCELLEME 25.10.2015 17:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvetkili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem farklı bir seçim çalışmasına imza attı.

Sokak sokak dolaşıp, CHP, MHP, HDP ve diğer partilerin üyeleriyle birebir görüşen Erdem, elinde üyelik formlarıyla AK Parti'ye yeni üye kazandırmayı hedefledi.

REKORA GİDİYOR

Üyelik formlarını kendi elleriyle dolduran ve imzalayan Ekrem Erdem, 1 Kasım'a kadar “En çok üye kaydeden aday" olma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Ülkenin 1 Kasım seçimlerinde ya eski kaos dolu günleri veya 2023 hedefine koşarak giden Yeni Türkiye'yi oylayacaklarını söyleyen Ekrem Erdem, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde olamaz denilen işleri başardığını söyledi.

Uzun yıllar Refah Partisi ve AK Parti'de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ekrem Erdem, 1 Kasım seçimlerinin 'ya tamam, ya devam' seçimi olduğunu belirtti.

"HEDEFLERİ CUMHURBAŞKANIMIZ VE AK PARTİ"

Erdem, “Ülkemiz bir ateş çemberinde. Tek başına iktidar şart. Türkiye tek parti dönemlerinde büyüme gösterdi. Koalisyonlar daima kaybettirdi. Meseleyi memleket meselesi olarak görelim, şer güçlere karşı ideolojik ve siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakalım" dedi.

"ÇİÇEK-BÖCEK MESELESİ DEĞİL"

Gezi olaylarını “çiçek-böcek meselesi" olarak anlamamak gerektiğinin altını çizen Erdem, şunları söyledi: Ülkede her şey yolunda gidiyordu. Sağlık, ekonomi, kültür, Merkez bankası verileri yolunda idi. Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin yazdığı senaryoya ülke içinden birtakım medya, iş çevreleri ve paralel organizasyon müdahale etmek hatta darbe yapmak istedi. Başarılı olamadılar. Sonra 17 Aralık, 6-7 Ekim olayları ve terörü başımıza bela ettiler. Hedefleri Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan'dı. Yüz yıl önce aynı senaryoyu Sultan Abdülhamid Han'a da uyguladılar. Ermeni Emanuel Karasu'larla iş tutan Jön Türk kafası, isimleri değişerek eylemlerini sürdürdü. Osmanlı'dan 40 devlet çıktı. Bakın hepsi mutsuz. Türkiye'yi de bölmek istiyorlar."

"TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK"

Kardeşlik projesi ve Çözüm Süreci'nin de sabote edildiğini belirten Ekrem Erdem, “Nihai hedef silahların bırakılması idi, bırakmadılar. Devlet de kendi reflekslerini harekete geçirdi. Milletin güvenliği için bu şarttı. Şunu açık söylüyorum: Terörü bitirme konusunda kararlıyız. Bu işin lamı-cimi yok, silahlar bırakılıncaya kadar terörle mücadele sürecek, bu konuda kararlıyız" diye konuştu.

AK Parti Seçim Beyannamesi'nin devrim niteliğinde vaatler içerdiğini de ifade eden Ekrem Erdem, şöyle konuştu: “AK Parti iktidara geldiğinde çiftçi Bağkur'lu sadece 66 lira maaş alıyordu. Bağış değil maaş… Şimdi 800 lira civarında. Asgari ücret 184 liradan bin liralara kadar çıktı. Emekliye yılda 1200 lira zam artı 300 lira promosyon, gençlere iş kurmaları halinde 50 bin lira karşılıksız kredi ve daha birçok vaadimiz var. Yine emeklilerimize TOKİ tarafından 240 liraya ev verilecek. Bize kaynak soruyorlar. 7 Haziran'dan sonra 4 ay boyunca milim milim hesabını yaptık. Kaynak sıkıntımız yok."

"KARAKOLDA HAKARETE UĞRADIM"

Kendisinin de öğretmen okulunu bitirdikten sonra gittiği karakolda Allah'ın selamını verdiği için hakarete uğradığını belirten Ekrem Erdem, bu ülkede herkesin sorunu olduğunu ancak sorunları yine AK Parti kadrolarının çözeceğini hatırlattı. Erdem konuşmasına şöyle devam etti:

“Başörtülü öğrencilerimizin, başörtülü olduğu için askerdeki çocuğunun yemin törenini tel örgüler arkasından izleyen annelerimizin, katsayı zulmü altında inim inim inleyen öğrencilerimizin, Kürtçe yasak olduğu ve Türkçe bilmediği için askerdeki veya cezaevindeki çocuklarıyla konuşamayan ailelerin problemlerini biz bitirdik. HDP'ye ve PKK'ya rağmen Kürt kardeşlerimize Kürtçe isim, yer adlarının aslına dönmesi, devlet televizyonunda Kürtçe yayın, okullarda Kürt enstitüleri kurulmasını biz gerçekleştirdik. En faşist ve barbar dönemlerde bile masum insanlar enselerinden vurularak katledilmedi. Buna rağmen biz yine çözüm diyoruz. Ama ne kadar bekleseler ve isteseler de eski Kutsal Devlet refleksiyle hareket etmiyoruz, etmeyeceğiz. O yüzden 1 Kasım çok önemli. Büyük oyunları bozma seçimi olacak. Güven ve istikrarın, toplumsal huzur ve barışın devamını oylayacağımız bir seçim. İstiklal mücadelemiz gibi istikbal mücadelemizi de aynı ruh, aynı inanç ve aynı kardeşlik bağları ve aynı vatan aşkıyla kazanacağız. Umudumuzu kırmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz."

YORUMLAR 5
  • abdi 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH hideyet versin
    Cevapla
  • TÜRRRK 8 yıl önce Şikayet Et
    hellllaaaal sana hellaaaaal sana . bunca dua çaba boşa birakma YARAB
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle vekillerimiz oldugu surece ūlkemizin sirti yere gelmez
    Cevapla
  • selami 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu bahtıni açık eylesin
    Cevapla
  • Memleket meselesi 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Yürekten tebrik ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor