Önce kahve, sonra mantı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "G20 Home Kültür Alanı"nı çeşitli ülke liderlerinin eşleriyle gezdi.

Önce kahve, sonra mantı...
Önce kahve, sonra mantı...
GİRİŞ 16.11.2015 14:28 GÜNCELLEME 16.11.2015 14:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Kaya  Belek Otel yanında 2 bin metrekaresi kapalı, 4 bin metrekare alandaki "G20 Home  Kültür Alanı" oluşturuldu. 
 
Emine Erdoğan'a alana gelirken kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra  Azerbaycan Cumhurbaşkanıİlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva, IMF Başkanı  Christine Lagarde'ın eşi Xavier Giocanti ve çeşitli ülke liderlerinin eşleri de  eşlik etti. 
 
Türk kahvesi stantında Emine Erdoğan ve beraberindekilere önce Türk  kahvesinin pişirilme şekli anlatıldı, ardından kum ocağında pişirilen Türk  kahvesi ikram edildi. 

MEHRİBAN ALİYEVA ÇOK BEĞENDİ
 

Öte yandan Mehriban Aliyeva, Türk kahvesini çok beğendiğini  söyleyerek, kahvenin pişirilme yöntemi hakkında görevlilerden ayrıca bilgi aldı. 
 
Daha sonra Emine Erdoğan ve beraberindekiler, Türk mutfağının  geleneksel lezzetlerinden olan mantının yapıldığı stanta geçti. Burada mantının  nasıl yapıldığı, pişirilme şekli ve sunumuyla ilgili bilgi alan heyete, mantı  ikram edildi. Bu sırada IMF Başkanı Christine Lagarde'ın eşi Xavier Giocanti,  mantının pişirilişi hakkında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi  Mehriban Aliyeva'ya soru sorduğu, Aliyeva'nın ise soru üzerine kendisine  anlattığı görüldü. 
 

YORUMLAR 1
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadın her yerde kadın.. Bildiğin altın günü düzenlemişler ya :)))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi