MHP'de Koray Aydın da sahneye çıkıyor

Eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın da adaylığını açıklıyor. Aydın, cumartesi Bahçeli'ye kongreyi toplama çağrısı yapacak.

MHP'de Koray Aydın da sahneye çıkıyor
MHP'de Koray Aydın da sahneye çıkıyor
GİRİŞ 26.11.2015 15:00 GÜNCELLEME 26.11.2015 15:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP’de muhalif kanat kongreyi toplamak için çalışmalarını sürdürürken daha önce Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye rakip olan eski TBMM Başkanvekili Koray Aydın bir kez daha adaylığını koyuyor. Aydın, cumartesi Bahçeli’ye kongreyi toplama çağrısı yapacak.

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre önce tüzük kongresi çağrısı yapacak olan Aydın, adaylığının ise bu kongre sonrasına ilişkin bir süreç olduğunu ifade edecek. Aydın, MHP Genel Merkezi’nden yapılan, “kendi seçim bölgesi Trabzon’da milletvekilliğini kaybeden biri genel başkanlığa hangi yüzle aday olacak” şeklindeki eleştirileri ise MHP’nin Türkiye genelinde aldığı sonuçlarla açıklayacak. Aydın, MHP’nin yerel bölgelerde değişen dengelerle değil, genel merkezin izlediği politikalar sonucu Türkiye genelinde kan kaybı yaşadığını, bölgesinde sevilen bir çok ismin milletvekili seçilememesine vurgu yapacak.

Bu arada aralarında eski milletvekili, il başkanı ve ocak başkanı bulunan bir grup ülkücü Bahçeli’ye karşı bildiri yayımladı. Bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Kurultayın toplamasındaki gecikmenin ülkücü hareketin birliği ve dirliği ile ülkücü kardeşlik hukukun yaşatılmasına hizmet etmeyeceği aşikardır. Biz dile getirdiğimiz inanç, düşünce ve duygular çerçevesinde;

ülkücü hareketin birliği ve dirliğini görünür kılacak kurultayın toplanma çalışmalarına Genel Başkanımızın öncülük etmesini temenni ediyor ve bunun yapılması gerekenlerin ilk adımı olduğuna dair inancımızı ülkücü kamuoyuna ilan ediyoruz.”

YORUMLAR 5
  • MUTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın aydın bahçelinin hemen seçim arefesinde istifa edip partimizin önünü açması lazımdı,,ancak bahçeli kendini yitirmişcesine o koltuğa tutunmakta ve yönetim de buna sesiz kalmakta, ancak bir gerçek var artık barajı dahi aşamayacak bitmiş tükenmiş bir bahçeli ve yönetimi var ciddi yede alınmıyor sorduğumda ise kemik oylar bahçeliye kızgınlık ve kırgınlıktan dolayı partiye gitmemiştir.yani bu duruma seziz kalınırsa mhp misyonunu tamamlamış olacaktır allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Koray bey şu anda önemli bir koltuğu işgal etmiyor o nedenle hedefe koyan kimse yok. Ancak bir partinin başına geçerse eski defterleri açarlar adamın üzerine çok gelirler. Böyle kolayca yıpratılacak, mazisinde acaba soruları olan insanların MHP nin başına geçmesini istemem doğrusu
    Cevapla
  • Nuh 8 yıl önce Şikayet Et
    Koray aydın, sen 1999 depreminde İzmit in molazlarının taşınması ihalesini verdiğin yeğeninin mağdur ettiği insanların hakkının ödenmesini sağla, sonra senin milliyetçilğini tartışırız.
    Cevapla
  • alper 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli her defasında beni kişiler değil ülkücü camia getirdi ülkücü camia kurultayı görevden alabilir diyor evet doğru bir cümle peki seçim süresince izlediğiniz yolda politikalarınızda haklıda olabilirsiniz haksızda bırakın buna rakipleriniz değil kişiler değil bahsettiğiniz değerli kurultay üyeleri kara versin korkunuz yada kaçmanız neden söyleyin bizlerde bilelim
    Cevapla
  • ABUZER 8 yıl önce Şikayet Et
    buda ikinci bahçeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu