'Biz de Türkiye'den vazgeçebiliriz'

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin ardından Belarus da turist turlarını iptal etmekle tehdit etti!

'Biz de Türkiye'den vazgeçebiliriz'
'Biz de Türkiye'den vazgeçebiliriz'
GİRİŞ 27.11.2015 00:57 GÜNCELLEME 27.11.2015 07:35
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Belarus Turizm ve Spor Bakanlığı Turizm Dairesi Başkanı Vadim Karmazin, Rus turist firmalarının Türkiye turlarını iptal etmelerinin Belarus’tan Türkiye’ye turist akışını da etkileyeceğini söyledi.

Karmazin, yaptığı açıklamada, Belarus’taki tur firmalarının Türkiye turları konusunda Rus tur firmalarıyla çalıştıklarını ve Belaruslu turistlerin Türkiye’ye Moskova üzerinden seyahat ettiklerini belirterek, Rus firmalarının Türkiye turlarını iptal etmeleri halinde, bunun Belarus’u da etkileyeceğini ifade etti.

Türkiye’nin Belaruslu turistlerin tatil seçenekleri arasında üçüncü sırada yer aldığını belirten Karmazin, kendi verilerine göre Türkiye’yi yılda 70 bin civarında Belaruslu turistin ziyaret ettiğini, İstanbul’daki Belarus Konsolosluğu’nun verilerine göre ise bu rakamın 120 bin ile 140 bin arasında olduğunu kaydetti. Karmazin, Türkiye turları konusunda durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getirdi.

YORUMLAR 186
  • Ay3434 8 yıl önce Şikayet Et
    Ha Rusbela. Ha Belarus
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    putın misin nesin aç Türklerin tarıhını bı oku ondan sonra tehdit ettt
    Cevapla
  • Ayy 8 yıl önce Şikayet Et
    Bos bos konusuyorlar.ihracat 3 milyar dolar ithalat 30 a yakin.rusyayla butun iliskiler kopsun bence.gaz ve petrol veriyorlar ve pahali veriyorlar.paran olsun dogalgaz cok.Allahtan turkiye sicak biryer.dogu tarafi soguk ordada dogalgaz yok zaten.
    Cevapla
  • Zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Aç karnınızı doyurmaya geliyorsunuz zaten bize uyar
    Cevapla
  • Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Turizimciler elbette etkilecek söz hakkı onların.. Lakin böyle daha iyi dost düşman açığa çıkıyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derse birileri emin olun o yılan sizede bir gün dokunacak. Herşey para evet ama birazda vicdanınızı dinleyin korkmayın yolsul da olsanız acınızdan ölmezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar