Davutoğlu'nun yaptığı Alman Bakanı çok etkiledi

Almanya İçişleri Bakanı: "Davutoğlu saldırıda yaralanan Alman vatandaşlarıyla Almanca konuşuyordu, bundan çok etkilendim."

Davutoğlu'nun yaptığı Alman Bakanı çok etkiledi
Davutoğlu'nun yaptığı Alman Bakanı çok etkiledi
GİRİŞ 22.01.2016 21:39 GÜNCELLEME 22.01.2016 21:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya'nın başkenti Berlin'de, mevkidaşı Angela Merkel ile Almanya Federal Şansölyelik Binası'nda bir araya geldi. 

SULTANAHMET SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER UNUTULMADI

Türkiye-Almanya Hükümetlerarası İstişare Toplantısı, Almanya ile yapılan "ilk ortak Bakanlar Kurulu toplantısı" olarak kayıtlara geçti.

ALMANYA İÇİŞLERİ BAKANI'NI DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜ

Saldırıdan sonra Türkiye'ye gelen Almanya İçişleri Bakanı, Başbakan Davutoğlu'nun Sultanahmet saldırısında yaralanan Alman vatandaşlarıyla Almanca konuşmasından etkilendiğini söyledi.

Almanca dil eğitimi konusunda Türkiye'nin en iyi liselerinden biri olan İstanbul Erkek Lisesi mezunu olan Davutoğlu, ortak basın toplantısında da Almanca açıklama yaparak saldırıda hayatını kaybeden Alman vatandaşları için taziyelerini iletti. 

YORUMLAR 19
  • kendine aşık 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar o kadar milli benliği yüksek ki Almanca konuşan yabancı birini görünce bile etkileniyorlar. Bize bak biz de yabancı dil konuşan, farklı Dinden olanlara etkileniyoruz sadece. Kısaca onlar kendinden olan şeyleri çok severken biz yabancıyı gavuru, bizden olmayan her şeyi daha çok seviyoruz
    Cevapla
  • rulet 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun hocama
    Cevapla
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be hocam İçindeki güzelliği yüzüne bu kadar güzel yansıyan temiz insan seni seviyoruz.ALLAH C.C.yar ve yardımcınız olsun.Amin.
    Cevapla
  • akif 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC cumhurbaşkanımızı başbakanımızı başımızdan eksik etmesın.
    Cevapla
  • 1 isi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc.başımızdan eksik etmesin çok değerli bir insan bu aziz vatana,millete bu güzel insanlarla daha nice baskanliklar nasip etsin AKP ile yola devam diğer partiler seviyesiz,vizyonsuz,kadrosuz,mahalle maçı ci yaparlar ancak üretimleri yok hakaratle terörle hizmet yapana engel oluyorlar ancak cok geereksizler.terore ve yandaslarina Lanet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar