AK Partili Külünk’ten Hüseyin Çelik’e tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, eski bakan ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik’e, sert sözlerle yüklendi.

AK Partili Külünk’ten Hüseyin Çelik’e tepki
AK Partili Külünk’ten Hüseyin Çelik’e tepki
GİRİŞ 28.01.2016 10:43 GÜNCELLEME 28.01.2016 10:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Güneydoğu’da yaşanan son olaylar nedeniyle çözüm sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan eski bakan ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik’e, “O zaman neredeymiş merak ediyorum” tepkisini verdi.

''SÖZLERİ YAKIŞIKSIZ VE NEZAKETSİZ''

Külünk, Meclis’te dün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin Çelik’in bugün yaşananlar konusunda geçmişte bütün ilgilileri uyardığı açıklamasını anımsatmaları üzerine, “Bu cümleleri herhalde kendisine söylemesi gerekiyor. O dönemde büyük özveriyle çalışan sorumluluk sahibi arkadaşlarımızı, bugün yaşanmışlıklar üzerinden özellikle Sayın Cumhurbaşkanı’mızı adres göstermesi, son derece yakışıksız ve şık değil. Kendisi de bu ekibin içindedir. Bu ekibin dışında tutarak sorumlulukları, riskleri başkaları üzerinden konuşmayı bir siyasi mücadele adamı olarak şık, doğru, anlamlı bulmuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu tip cümleleri yakışıksız ve nezaketsiz buldum” dedi.

''YETKİLİLER DERS ÇIKARMALI''

Başbakan Davutoğlu’nun Danışmanı ve eski AK Partili Bakan Hüseyin Çelik sosyal medyadaki yazısında, “PKK ağır silahlarıyla  gelip metropel bir şehre yerleşmişse bunda kendisi için ders ve sorumluluk çıkaracak bir çok etkili ve yetkili olmalıdır” değerlendirmesi yapmıştı.  

YORUMLAR 17
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş önce doğru konuşmak lazım...bu işin içinde daha önce sende vardın...şimdi yokum diye atıp tutmak mı lazım...hem bu tip yorumlar...ülkemizi bölmek isteyenlerin oyunu olup...onların ekmeğine yağ sürer...lütfen dikkat edelim...
    Cevapla
  • cebrail 8 yıl önce Şikayet Et
    unutmayın ki, öküz ölünce ortaklık bozulur
    Cevapla
  • Hasan Kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar akp nin yüzünden bu kadar silah gömüldü terörü bitiremezseniz akp bu yükün altında ezilir biter.
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşuyor insansız hava aracıda mı önceden geldi şu an hala içeriye mühümmat giriyor orada kaç devletle savaşılıyor belli değil ülkeyi bölmek için son güçleri ile çalışıyorlar. bu şekilde yapılan yorumlar neyi değiştirecek yada kime fayda verecek ?
    Cevapla
  • nuri 8 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Çelik haklı arkadaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı