'Bülent Arınç’ın açıklamaları doğru değil'

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti.

'Bülent Arınç’ın açıklamaları doğru değil'
'Bülent Arınç’ın açıklamaları doğru değil'
GİRİŞ 31.01.2016 23:18 GÜNCELLEME 31.01.2016 23:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programında canlı yayına konuk olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Terör örgütü ve onun uzantısı pozisyonundakilere tek bir laf söyleyemeyen siyasi parti HDP’yi, terör örgütüne hiçbir eleştiride bulunamıyor. Örgüt, onlarca insanın ölümüne sebep oluyorsa, askere ve polise silah sıkan insanlara halen daha kanat geriyorsa bunların savunulacak hiçbir yanı yok” dedi.

Bakan Çelik, eski Başbakan Yardımcısı ve Milletvekili Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi. Arınç, “Bu partide görev yapmış, mayasını çok iyi bilen arkadaşların bu tarz konuşmaları hiç şık değildir. Bugün terörle mücadeleyle olan kararlılığımıza karşı kimsenin moral bozmaya hakkı yok. Devletimiz şu anda çok ciddi bir sorunla karşı karşıyadır. Türkiye zaten huzur içerisinde, yatırımları güzel, esnafı memnun, tarım kesimi memnun. Böyle bir ortam varken, bunu millete çok gören terör örgütüne ve yandaşlarına dönük bir olumlu cümle değil, bir kelime söyleme bile haklarının olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu milletin bağrından çıkmış bu siyaseti boğmak, köşeye sıkıştırmak ve eleştirmek için bin bir türlü hesap yapan unsurlar var. Bunların bu mücadelelerini en iyi Bülent Arınç ve arkadaşları bilir. Böyle bir süreçte kimin ne yapmak istediğinin bilindiği, AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza yönelik böyle yaklaşımların doğru olmadığını ifade ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    bursada lakabı yüzde on olan politikacı kim acaba
    Cevapla
  • Rasim 8 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Hoca ya fazla haksızlık ediyorsunuz beyler! Adam harcamak bu kadar kolay olmamalı
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nasıl bir millet olduk gittik biz HOŞGÖRÜ'yü farklı algılar olduk.. Kardeşim adam bu milletin dinine diyanetine yıllardır ve hala SÖVEN SAYAN "AYDIN DOĞAN" la birşeyim yok diyor. !!! Teröre verdiği açık destek cabası.. Daha geçen gün kanalında beyazın programında "ALENEN" PKK PROPAGANDASI yapılmadı mı yahu ? Yıllarca bu adamın kanalında "NAMAZ KILIYORLAR.." programları yapılmadı mı ? Bu adamın gazetesinde tvsinde radyosunda din düşmanlığı ahlaksızlık diz boyu değilmi ? Bülent ARINÇ gibi biri nasıl çıkıp diyebilir AYDIN DOĞAN la birşeyim yok ! Etmeyin gözünüzü açın...
    Cevapla
  • . Abdi Serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bülent, kuyruk acısı ile konuşmasa samimi olsa idi, bu lafları lite dışe bırakılmadan önce söylemeliydi.Artık kim inanır. hem özgül ağırlığını ! da ortaya koymalıydı. AS
    Cevapla
  • hemşo 8 yıl önce Şikayet Et
    o artık bizim gözümüzde siyasi ölü.nokta.
    Cevapla
  • konya 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Bülent Arınç yeni bir açıklama yapmış. Uzun yazının Son cümleleri davada insanlar geçicidir kişileri dava yapmayın diye kesinlikle katılıyorum. Diğer söyledikleri bence dikkatle değerlendirilip öyle cevap verilmeli bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor