CHP’den şaşırtan Rusya’ya tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rusya’nın yaptığı sınır ihlalinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

CHP’den şaşırtan Rusya’ya tepkisi!
CHP’den şaşırtan Rusya’ya tepkisi!
GİRİŞ 01.02.2016 14:17 GÜNCELLEME 01.02.2016 14:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rusya’nın yaptığı sınır ihlalinin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Asla ve asla sınırlarımızı ihlal etmenin hiçbir haklı gerekçesi olamaz" dedi.

"RUSYA'YI KINIYORUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, memleketi Ordu’da CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Torun, Rusya’nın hava sahası ihlalini değerlendirdi. Yapılan ihlalin kabul edilemez olduğunu ifade eden Torun, "Dün yine Rusya’nın sınırlarımızı ihlali söz konusu oldu. Bunu kabul edemeyiz ama bu noktaya getiren tedbirleri de almalıyız. Asla ve asla sınırlarımızı ihlal etmenin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Rusya tarafından yapılan bu ihlal gerçekten bizi üzmüştür ve şiddetle kınıyoruz, gerekenin de yapılacağına inanıyoruz. Ama diplomasi çok farklı bir şeydir. Bugün sınırlarımızda sıfır sorunla geldik, hep sorun haline oturduk kaldık" diye konuştu.

 

YORUMLAR 1
  • Mevlana 8 yıl önce Şikayet Et
    Nesine şaşırdınız anlamdın. CHP nin istediği gayet açık, rus uçağını düşürelim daha çok kriz çıksın ve ülke savaşa girsin. Sonrada ÜLKE BATSIN!!! İSTEDİĞİ BU!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi