Esenler'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Esenler'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu
Esenler'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu
GİRİŞ 08.02.2016 16:56 GÜNCELLEME 08.02.2016 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran başta olmak üzere ilçe teşkilatından yaklaşık 100 kişi, 16 Ocak 2015 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Olağan Kurultayı’nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Cumhurbaşkanı’na hakaret” gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

ÜÇ DAVA AÇILDI

Bakırköy Adalet Sarayı'na girerek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bir basın açıklaması yaptı. Göksu, açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'de sayın Cumhurbaşkanına gönül vermiş insanlar olarak oyumuzu ve gönlümüzü verdiğimiz insanımıza böylesine hakaretleri bizzat kendimize hakaret olduğunu düşünerek üç dava açtık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil yetkisi sayın Cumhurbaşkanımızdadır. Birincisi, devleti küçük düşürdüğü için. İkincisi, tercih hakkımıza hakaret ettiği için. Üçüncüsü ise ülkemizde irademizi temsil eden kişiye hakaret ettiği için sayın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Burada yüzlerce arkadaşımızla birlikte bizim manevi kişiliğimize verdiği zararın ve devletimize verdiği zararın tespitini istedik."

ESENLERLİLER ADINA BURADAYIZ

Esenlerliler'in Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı hakaretten dolayı rahatsız olduklarını belirten Göksu, "On kişiden yedisinin sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermiş ilçenin sakinleri olarak hem kendi hukukumuzu hem irademizin hukukunu hem de devletimizin hukukunu korumak ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için burada birlikteyiz" dedi.

YORUMLAR 2
  • fatih hamidullah 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhur başkanımızın tozu bile olamaz kılıçtaroğlu dedikoducu
    Cevapla
  • Nesih 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkes haddini bilecek !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk