CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vezirhan Belediye Başkanı ile aynı partiden 2 Belediye Meclis üyesi AK Parti’ye geçti.

CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye geçti
CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye geçti
GİRİŞ 10.02.2016 16:41 GÜNCELLEME 10.02.2016 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı binasında düzenlenen rozet törenine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

“BİZ KENDİSİNİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN SON DERECE MUTLUYUZ”

Açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını, CHP’den istifa eden Başkan Duymuş’un, ’Bu kutlu davada ben de yer almak istiyorum, ben de bu baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak istiyorum’ dediğini belirtti. Bayrak, "Biz de onun bu icabetini kabul ettik. Genel merkezimizde bunu onay verdiler. Biz kendisini aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu kararın belediye başkanımızın başta şahsına, ailesine, beldemize ve ilimize hayırlar getirmesini ben Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından CHP’li Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a İl Başkanı Kadir Bayrak AK Parti rozetini taktı. Ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, CHP’den AK Partiye geçen Vezirhan Belediye Meclis üyeleri İsmail Cingil ile Serkan Garip’e AK Parti rozetlerini taktılar.

“BEN MENFAAT İÇİN DEĞİL VEZİRHAN’IN MENFAATİ İÇİN BURADAYIM”

AK Parti’ye geçen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Benim Ak Partiye geçmeme vesile olan sayın Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, İl Başkanımız sayın Kadir Bayrak’a, İlçe Başkanımız sayın Fikret Karabıyık’a, meclis üyelerimize, belde başkanımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah bundan sonraki hedefimiz hep beraber ülkemize, beldemize, Vezirhan’a hayırlı hizmetler yapacağıma inanıyorum. Ben bu hizmetleri yapacağıma inandığım için Ak Parti’ye geçiyorum. Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanlığına seçildik. Bugüne kadar elimize gelen gayretle Vezirhanımıza güzel şeyler yaptık, gönül isterdiki ilk başta Ak Parti’den seçileyim. Ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı bugüne nasip oldu. İnşallah bundan sonra Vezirhan’a bundan daha güzel hizmet edeceğime inanıyorum. Ekibimizle beraber, belediye başkanlarımızla beraber, buradaki herkesle beraber Vezirhan’a güzel işler yapıp güzel izler bırakmak istiyoruz. Benim hiçbir menfaatim hiçbir çıkarım yoktur. Ben il başkanımızla konuştum ve ’ilerideki seçimlerde beni aday gösterirsiniz, ben bu partiden aday olurum’ diye kesinlikle böyle bir şey demedim. Ben menfaat için değil Vezirhan’ın menfaati için buradayım” dedi.

Konuşmanın ardından basın mensuplarını sorularını cevaplayan Başkan Duymuş, son olarak partlililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 5
  • des 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan tebrik ederim Allah diğerlerinede hidayet ve doğruyu görmeyi nasip etsin .
    Cevapla
  • ince 8 yıl önce Şikayet Et
    geçte olsa doğruyu görmüş
    Cevapla
  • İnsan 8 yıl önce Şikayet Et
    O partiye oy verenleri kandırmanın alemi ne? Gerçekten AKP'ye geçecekse görevinden istifa etmeli!
    Cevapla
  • Gakko 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım hoş geldiniz.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim doğru olanı yapmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu