Gökçek'ten Mimarlar Odasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin dün yapılan seçimini Twitter üzerinden değerlendirdi

Gökçek'ten Mimarlar Odasına tepki
Gökçek'ten Mimarlar Odasına tepki
GİRİŞ 15.02.2016 12:43 GÜNCELLEME 15.02.2016 12:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin dün yapılan seçimini Twitter üzerinden değerlendirdi ve 'Seçimi alan ekip, toplam delegenin yüzde 10 oyunu bile alamadı. Seçilen ekip, mimarları temsil edemiyor" diye eleştirdi.

Başkan Gökçek Twitter'dan yaptığı açıklamada, Mimarlar Odası Ankara Şubesi seçimlerinde katılımın düşük olduğunu, Oda'nın ideolojik tavırlarından, 10 mimardan 9'unun rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Gökçek, "Ekip istifa etmeli, mimarların katılımı sağlanmalı" dedi. Gökçek, bu durumun düzeltilmesi için TBMM'den yeni bir kanun çıkartılması gerektiğini belirterek, milletvekillerini göreve davet etti. Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şubesi seçimlerine ilişkin şu tweet'leri attı:

-Seçimi alan ekip, toplam delegenin % 10 oyunu bile alamadı. Seçilen ekip mimarları temsil edemiyor. Ekip istifa etmeli, mimarların katılımı sağlanmalı. Demek ki Ankara'da her 10 mimardan 9'u, Oda'nın ideolojik tavırlarından rahatsız. Seçime katılımın az olması, açıkça bunu ispatlıyor.

-Bu durumu düzeltmek için acilen TBMM'den yeni bir kanun çıkarılması gerekiyor... Sayın milletvekillerini bu konuda göreve davet ediyoruz…"

YORUMLAR 5
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    melih bey çok güzel demiş. ideolojik olarak örgütlenip düşük katılımla seçim yapıyorlar sonrada ahkam kesiyorlar. acilen odalara üye olma zorunluluğu kaldırılmalı. TMMO kanunu değiştirilmeli. çok geç kalındı
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    sen ankarayı yönet.
    Cevapla
  • soydaş 8 yıl önce Şikayet Et
    sence ne yapıyor
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek Ankara’yı gayet güzel yönetiyor. Hem de yaptığı her işi, her projeyi engellemeye çalışan bu Mimarlar Odası gibi yobazlara rağmen dünya rekorları kırarak yapıyor.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    "sen Ankarayı yönet" diyorsun da, belediyenin aldığı tüm kararlar aleyhine dava açn bir mimarlar odası var. sen olsan sessiz mi kalırsın?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı