HDP’den CHP’ye kaset desteği

HDP ve CHP ittifakı bu kez bir şantajda kendisini gösterdi.

HDP’den CHP’ye kaset desteği
HDP’den CHP’ye kaset desteği
GİRİŞ 29.02.2016 07:44 GÜNCELLEME 29.02.2016 07:44
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Marjinalleştiği ve HDP çizgisine kaydığı ifade edilen CHP ile HDP’nin ‘birlikte iyi salladık’ ifadeleriyle başlayan yakınlaşması “meyvesini” vermeye başladı. Başbakan AHMET Davutoğlu’nun CHP’ye yaptığı “kaset” eleştirisine tepki HDP’den geldi. HDP’li Ayhan Bilgen, kaset skandalını ahlak kelimesi ile ifade etme ihtiyacı duydu.

HDP'LİLER TAM SAHA CHP'Yİ SAVUNUYOR

HDP’li Bilgen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bütçe konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’na “kasetle gelen genel başkan” dediğini belirterek, “Orada hiç olmazsa bir ahlak var; kaset çıktığında istifa ediyorlar. Ama sizinle ilgili tapeler çıkıyor, ‘ montaj, uydurma, darbe yapıyorsunuz’  diyorsunuz” şeklinde konuştu.

Kaset kumpasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Paralel Devlet Yapılanması (PDY/FETÖ)’ye karşı açılan bir soruşturma varken, Bilgen yapılanlar nedeniyle hükümeti suçladı. PKK’ya terör örgütü diyemeyen HDP’nin vekili bu konuda da PDY’ye bir şey diyemezken, “MHP de benzer mağduriyet yaşadı. Bir partinin genel başkanının özel hayatı, yatak odası kayda alınıp yayınlanıyorsa orada Başbakan’a düşen özür dilemektir” dedi.

GEÇMİŞİ UNUTTU

HDP’li, Bilgen’in sataşmalarına cevap AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı’dan geldi. Bostancı, “Kaset işine giren ahlaksızlarla kol kola girdiklerini unuttu. Ahlak size de yükümlülük getirir” diye konuştu.

Star

YORUMLAR 37
  • Pranga.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Chp 'nin suyu ısınıyor..! Chp farkında olmayarak hukuki kapsamda çatlaklar veriyor, Baykal ise bunun farkında..! Chp KA-PA-TI-LA-CAK..! Milli değerleri tanımayan hırslarıyla, Hdp-Chp birlikteliğine varan her kirli hamlenin birikmiş hukuki karşılığı Chp 'nin sonunu getirecek.. Fena SALLANACAKLAR..!
    Cevapla
  • Kayra keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    hergün ayrı bir hava çalıyorlar, chp'lilere oy verenlerin gözleri adeta kör olmuş, düşmanlarla kol kola sarmaş dolaş olmuşlar
    Cevapla
  • Kemal Tutkal 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör Örgüt Mensuplarıyla ittifak İçinde Olmak Akıl İşi Değil,Ey Bunların Seçmenleri Siz Kimin İttifakına OY Veriyorsunuz.
    Cevapla
  • ah ah 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle devam ederse Türkiye'nin düşmanı kim açığa çıkacak ama bakalım bu ortaya çıktığında nasıl bir tavır içinde olacağız
    Cevapla
  • müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir, kafir de tek millettir...
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    ittifakta olur herşeyde bu siyasettir.nasıl bir kafayla yaklaşıyorsunuz.??bu kafa 100 yıl önceki kafa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler