Gül'den Cumhuriyet'in haberine yalanlama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet gazetesinin duyurduğu yalan habere Twitter hesabından cevap verdi.

Gül'den Cumhuriyet'in haberine yalanlama
Gül'den Cumhuriyet'in haberine yalanlama
GİRİŞ 02.03.2016 17:18 GÜNCELLEME 02.03.2016 17:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Açıklamada Cumhuriyet gazetesinde yer alan iddiaların asılsız ve yakışıksız olduğu vurgulandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün bir gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 9 Şubat'ta yaptıkları görüşmeye ilişkin haberdeki ifadelerinin doğru olmadığını bildirdi.

"KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİLDİR"

11. Cumhurbaşkanlığı ofisi resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Gül, şunları kaydetti:

"Bugün bir gazetede Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'la 9 Şubat 2016 tarihli görüşmemiz hakkında yakışıksız ve asılsız ifadeler kullanılmıştır. Söz konusu ifadelerin hiçbiri kesinlikle doğru değildir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    RTE'yi karşınıza almadan önce arkanıza dönün ve daha önce bunu yapanların haline bakın,Kendi varlığınız için onu her zaman güçlü tutun.O varsa sizde olursunuz.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz Abdullah Gül'ü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın yanında olduğu sürece severiz. Karşısına geçerse diğerleriyle aynıdır bizim için. Reis'in yolundan gidiyoruz kimse karşımıza çıkmasın!. Ayrıca Sayın Gül samimiysen bunu diyen gazeteyi neden hiç anmadın ve gerçekten samimiysen gereken neyse onu yap! AK Parti içinden bi parti çıkarmaya çalışıp üç beş tuzluk alacaksanda Emine Ülker Tarhanla aynı duruma düşersin, o partiyi sana kapattırırız. Cumhurbaşkanlığı görevini sana Reis verdi, şuan Kayseri'den dahi kayda değer oy alamazsın karşımıza geçersen.
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi gazete, hangi ifadeler? Bir de onu söyleyiverseydiniz Sayın Gül. AYM darbesinin sizin eseriniz olduğunu bilmiyormuş gibi mi yapalım şimdi?
    Cevapla
  • maremer 8 yıl önce Şikayet Et
    Aman gül gibi Cumhurbaşkanım. gözünü seveyim biz sizi Reisin yanında olduğunuz için sevdik. cumhuriyet fişini çekmeye çalışıyor uzak dur bu paralellerden.
    Cevapla
  • Hayri KÜÇÜK 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Maremer kardeşim, hislerimize tercüman olmuşsunuz. Biz Sayın Gül'ü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın yanında olduğu sürece severiz. Karşısına geçerse, A.Şener'den farkı kalmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı