Akdoğan'dan Avrupa'ya PKK tepkisi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, PKK terör örgütünün saldırılarına çok sert tepki gösterdi.

Akdoğan'dan Avrupa'ya PKK tepkisi
Akdoğan'dan Avrupa'ya PKK tepkisi
GİRİŞ 29.03.2016 13:05 GÜNCELLEME 29.03.2016 13:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, PKK terör örgütünün Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) ofislerine gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin, "Terör örgütünün saldırganlığı engellenmeli. Avrupa'daki Türklere yönelik saldırı ve kundaklamalara ilave olarak, STK'lara yönelen terör dalgasına karşı duyarsız kalınmamalıdır. Avrupa ülkelerinin terörden şikayet ettiği böyle bir dönemde terör örgütü PKK'nın bu kadar pervasız faaliyetlerde bulunması kabul edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

5 OFİS SALDIRIYA UĞRADI

Akdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, PKK terör örgütünün bir süredir Avrupalı Türk Demokratlar Birliği ofislerine saldırılar gerçekleştirdiğini ve derneği yıldırmaya çalıştığını belirterek, şu ana kadar 5 ofisin saldırıya uğradığını, bu sabah da Hamburg temsilcisinin aracına molotof atıldığını kaydetti.

Terör örgütünün saldırganlığının engellenmesi gerektiğine dikkati çeken Akdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa'daki Türklere yönelik saldırı ve kundaklamalara ilave olarak, STK'lara yönelen terör dalgasına karşı duyarsız kalınmamalıdır. Avrupa ülkelerinin terörden şikayet ettiği böyle bir dönemde terör örgütü PKK'nın bu kadar pervasız faaliyetlerde bulunması kabul edilemez."

YORUMLAR 4
  • . Abdi Serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ve ABD kurduklrı Daeş Örgütüne karşı habire yardım, destek istiyor. Bir gün olsun ağizlarını ve silahlarını hiç PKK'ya çeviriyorlar mı ? Varsa da yoksa da bize taşeronluk yapın , diyorlar. Anarşi ve terörü Avrupa tam olarak tadmadıkça - kavga, döğüş İslam topraklarında oldukça terör bitmez.Olan Müslüman masumlara oluyor.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki Avrupa yanlılarına bir şeyler yapılmalı, Devlet ve hükümet, Terörle mücadele etmeleri doğru. Muhalefet de İktidar olmak için hükümetle mücadele etmeleri de doğru. Ancak, Teröre destek verenler kim olurlarsa olsunlar yaptıkları hainlik sınıfına girdiğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • hasan ak 8 yıl önce Şikayet Et
    dolmabahçede nie oturdun ozaman onlarla. müslüman bir delikten iki kere ısırılmaz.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Dolma bahçe de alınan kararı gözden geçir. Aynen buzdolabında duruyor. Silahlar gömüldüğü gün bu 10 maddelik kararlar aynen uygulanacaktır. Barışı isteyen herkes silahların gömülmesinde görüşünü yapsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama