Demirtaş 16 şehidin katilinin taziyesine katıldı

Demirtaş, 16 güvenlik görevlisinin şehit edilmesinden sorumlu tutulan terörist Cemil Ateş'in cenazesine katıldı.

Demirtaş 16 şehidin katilinin taziyesine katıldı
Demirtaş 16 şehidin katilinin taziyesine katıldı
GİRİŞ 17.04.2016 11:49 GÜNCELLEME 17.04.2016 21:30
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Siirt'te bir düğün salonunda düzenlenen partisinin Siirt 1. Olağanüstü Kongresine katıldı. Burada yaptığı konuşmada "Barıştan yanayız" diyen Demirtaş, "Adil bir barıştan yanayız partimiz bundan yanadır" dedi.

Demirtaş, kongrenin ardından Kurtalan ilçesine geçerek, 2 gün önce Muş'un Hasköy ilçesinde güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine katıldı.

Demirtaş'ın taziyesine katıldığı terörist, sözde "Garzan Eyaleti" yönetiminde yer alan "Hemgin Koçer" kod adlı Cemil Ateş, 1 milyon lira ödülle İçişleri Bakanlığının aranan teröristler listesinde yeşil kategoride yer alıyordu.

Cemil Ateş, 16 güvenlik gücünün şehit edilmesinden sorumlu tutuluyordu. Kandil'in en tehlikeli mayıncısı olduğu belirtilen terörist, 27 saldırının da emrini vermişti.

YORUMLAR 139
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    dokunulmazlığın kalkar da hak ettiğini bulur çıkamazsın hapislerden inşallah
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    asker ve polis verilen vazifeleri sahada hakkıyla yerine getiriyor. ama hükümet ve siyasiler terörle mücadelede sınıfta kaldı. cumhurbaşkanı bile hükümetin ağır işleyişinden memnun değil halk memnun değil. işler tosbağa hzııyla ilerliyor. teröristin taziyesi nedemek. bu insanlar hakkında kanuni işlem neden yapılmıyor. terörist taziyesi demek terör örgütü propagandası demektir, suçu övmek demektir, ve yasalarımızda bu bir suçtur.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 23 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberleri veriyorsunuz ama meclisteki dokunulmazlık işleri kaplumbağa hızı ile ilerliyor.Halkı tahrik mi etmek istiyorsunuz.Bir an önce bunları hapse gönderin de sizin yapamadığınızı vatanseverler yapsın.Canımız yanıyor.
    Cevapla
  • Zaloğlu Rüstem 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif neye güvenerek TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ' ne ''meydan okuma'' diye görülebilecek tutumlar içerisinde olabiliyor'' ?...
    Cevapla
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    Küfür etsek bize yakışmaz, ne söylesek yüreğimiz soğumaz. Ya Rabbi Sen bu adamı ve avanesini helak et, ummadıkları musibetler düçar et. Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi