Yavuz Bingöl'den Başbakan'a 'muhteşemdi' övgüsü

Kültürel Kalkınma Planı toplantısında Yavuz Bingöl ile Başbakan Davutoğlu arasındaki o diyalog ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.04.2016 11:28 GÜNCELLEME 22.04.2016 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun yanına giderek Strazburg'daki konuşmasını çok beğendiğini ifade etti. Bingöl'ün, Strazburg'daki konuşma için "Muhteşemdi,muhteşemdi" demesi üzerine Başbakan Davutoğlu, "Hepinizin adına konuştuk" diye yanıt verdi.

Başbakan Davutoğlu, Ankara Palas'ta Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nı açıklayarak sanatçılara seslendi. Davutoğlu, sanatı, toplumsal gerginlikleri artıran değil aksine toplumsal uyumu sağlayan ve karşılıklı empati yapmayı temin edecek önemli bir araç, aynı zamanda önemli bir amaç olarak da görmek gerektiğini söyledi. Telif hakları, dijital arşiv, özel tiyatrolar, müzecilik konularına değinen Başbakan Davutoğlu'nun davetine Metin Şentürk, Yavuz Bingöl, Orhan Gencebay, Metin Özülkü gibi sanatçılar katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kültüren Kalkınma Planı'nı açıkladığı toplantıya katılan Yavuz Bingöl, Başbakan'a övgüler dizdi. Türkücü Yavuz Bingöl, Başbakan'ın Strazburg'daki konuşmasını hatırlatarak "Strazburg'daki konuşmanız muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi" dedi. Bingöl'ün sözlerini samimiyetle karşılayan Başbakan Davutoğlu, "Hepinizin adına konuştuk orada" dedi.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 4
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    evet :d
    Cevapla
  • BASKENTLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun...
    Cevapla
  • doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    BİZCE DE MUHTEŞemdi.
    Cevapla
  • fatma kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi