Merkel ve Davutoğlu'ndan aile ve çocuk evi açılışı

Angela Merkel, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraber Gaziantep'te Al Farah Çocuk Destek Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Merkel ve Davutoğlu'ndan aile ve çocuk evi açılışı
Merkel ve Davutoğlu'ndan aile ve çocuk evi açılışı
GİRİŞ 23.04.2016 20:01 GÜNCELLEME 23.04.2016 20:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Gaziantep'te Nizip-2 Konteyner Kent ve Konaklama Tesisi'nde Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldi

Davutoğlu, Merkel, Tusk ve Timmermans, Suriyeli çocuklarla basına poz verdi. Çocuklarla sohbet eden liderler, daha sonra kampa girdi. Kamp ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

Yerli ve yabancı yaklaşık 300 gazetecinin izlediği programda, alanda "Dünyada en çok mülteciye ev sahipliği yapan ülkeye hoş geldiniz" pankartları yer aldı.

AİLE VE ÇOCUK EVİ AÇILIŞI

Merkel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, aile ve çocuk evinin açılışını gerçekleştirdi. İki lider daha sonra açtıkları merkezi gezdi, çocuklara hediyeler verdi.

YORUMLAR 1
  • teknık 8 yıl önce Şikayet Et
    para gelmeden gösterişe başladılar.turkıye 3mılyon ınsanı 5 yıldır bakıyor gosterış yapmıyor.gelırı turkıyenın 25 katı olan AB yapacağı 3 kuruşun reklamına gırıştı hemde bu parayı bıze goçmen gelmesın dıye yaptıkları halde. iste islam inancı yucelığı buradan da anlaşılıyor.ancak ınananlar bu fedakarlığı yapabılır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı