'HDP’ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır'

MHP'li Oğan, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi’nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu’na katılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

'HDP’ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır'
'HDP’ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır'
GİRİŞ 26.04.2016 16:35 GÜNCELLEME 26.04.2016 16:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sinan Oğan açıklamasında, "Bir salonda HDP'liler var diye salonu terk eden biz olmayacağız. Bundan sonra salonları, HDP'liler terk edecekler. TBMM'de HDP'liler var diye Meclise girmeyecek miyiz? Diyarbakır'da, Van'da HDP'liler var diye oralara gitmeyecek miyiz? HDP'ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır. Bundan sonra AKP, CHP, HDP bize göre şekil alacak.PKK'nın Meclis şubesi HDP'ye dün de karşıydık, bugün de karşıyız. Bize sizin mahalle baskılarınız sökmez. Paralel yapıdan öğrendiğiniz kes - yapıştır montaj usulleri ile bizi HDP'lilerle aynı karede gösterme edepsizliğinize boğun eğmeyiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayı Sinan Oğan, yazılı basın açıklamasında ÇankayaBelediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Resepsiyonu'nda 10 dakika kaldığını belirterek, "Aynı mekanın diğer köşesinde de HDP'liler varmış. Yüzüne dahi bakmadığımız HDP'liler ile bizi Paralel Yapı metotları ile kes-yapıştır-montaj et usulleri ile aynı karede gösterme gayretleri en basit tabirle ahlaksızlıktır. Dünden beri bir AK Trol çalışması olduğu her hallerinden belli olan, sosyal medya profillerinde AKP'lilerin resmi olanların ve yandaş basının bize karşı başlatmış olduğu linç ve sindirme kampanyasına papuç bırakmayacağımızın bilinmesini isterim" ifadelerine yer verdi. Resepsiyonda HDP'lilerin de bulunması nedeniyle kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Oran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

BİR SALONDA HDP'LİLER VAR DİYE SALONU TERK EDEN BİZ OLMAYACAĞIZ

"Biz ilk günden beri söylüyoruz. Bu ülke bizim, bu ülkenin her karışı, her köşesi bizim. Bir salonda HDP'liler var diye salonu terk eden biz olmayacağız. Bundan sonra salonları, HDP'liler terk edecekler. TBMM'de HDP'liler var diye Meclise girmeyecek miyiz? Diyarbakır'da, Van'da HDP'liler var diye oralara gitmeyecek miyiz? HDP'ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır. Bundan sonra AKP, CHP, HDP bize göre şekil alacak.

 

YORUMLAR 19
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    hdp lilerlede pek de sıkı fıkıydın hayırdır
    Cevapla
  • vatanperver 7 yıl önce Şikayet Et
    chp nasıl cumhurriyetçilği ayağlar atına almiş se bunlar milletçiliğı ayak altına almaya kalkışıyorlar yazıklar olsun
    Cevapla
  • alper 7 yıl önce Şikayet Et
    meclise mecburen gidersin de, oraya gitmeni kim emretti onu söyle
    Cevapla
  • hasan ayvaz 7 yıl önce Şikayet Et
    birde hdp lilerin millet adına yaptıkları aşağılayıcı tepki-şirreklikler-meydan okumalara-provakatif çakalara göz yummamanızı bekliyoruz.teröriste terör dilini kullanalım.
    Cevapla
  • reşit 7 yıl önce Şikayet Et
    bize hikaye anlatma. amerikadan emir geldi, gittiniz. o kadar. sen kendini akıllı alemi sersem mi sanıyorsun sayın oğan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!