CHP'li vekilin konuşması AK Parti'den alkış aldı

Anayasa Komisyonu görüşmelerinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AK Parti milletvekillerinden de alkış aldı.

CHP'li vekilin konuşması AK Parti'den alkış aldı
CHP'li vekilin konuşması AK Parti'den alkış aldı
GİRİŞ 02.05.2016 22:18 GÜNCELLEME 03.05.2016 09:38
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Komisyonda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, terör sorununun Meclis'te çözülmesini istediklerini belirterek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sorunun çözümüne itiraz etmekle ne ilgisi var? Hendek kazmak sorunu Meclis'te çözmek mi? Bomba gömmek, hendeklere, çukurlara doldurmak Meclis'te çözmek mi? Silah dağıtmak kamyonlardan sorunu Meclis'te çözmek midir? Mahkeme kurup, devlete alternatif yargılama yapmak sorunu Meclis'te çözmek mi? Okul kapatmak, kundaklamak, yakmak sorunu Meclis'te çözmek mi? Asker alıyorum diye militan kaydetmek sorunu Meclis'te çözmek mi? Araç gönderip, vergi toplamak sorunu Meclis'te çözmek mi? Yapılan barajları kundaklamak sorunu Meclis'te çözmek mi? İş makinalarını yakmak sorunu Meclis'te çözmek mi? Biz buna itiraz ettik. Mesele bir taraftan Meclis'te çözülsün derken, öbür tarafta teröre ağzını açmamak Türkiye'de hiçbir sorunu çözemez" dedi.

AK Parti milletvekilleri, konuşmasından ötürü Tezcan'ı alkışladı.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 115
  • Osmanlı Evladı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekil sizin gibi Vatan evlatları na CHP nin ihtiyacı var. Sizden içinizdeki Tanrıkulu gibi imkansız pkk li vatan hainler içinizden atmanız istiyorum ALLAH sizin gibi vekillerin sayısını artırın.
    Cevapla
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte onurlu bir siyasetci böyle olur helal olsun
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Tezcani tebrik ediyorum tam bir devlet adamina yakisir sekilde konustu partisi muhim deyil tespitleri muhim
    Cevapla
  • yazıklar olsun CHP 7 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ediyor musunuz Artık CHP de bu şekilde konuşanlar bir şekilde partiden uzaklaştırılıyor. Partide de toplasan sayıları bir elin parmağını geçmez...
    Cevapla
  • haci 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Chpyi Atatürkçü devletçi çizgiden çıkardı. Bayrak ve Atatürk düşmanı pkk sevici vatan hainleriyle doldurdu. içlerindeki hainler temizlenmeden chpden birşey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...