Bahçeli: Türkiye kendi göbek bağını kesecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele konusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini kullandı.

Bahçeli: Türkiye kendi göbek bağını kesecektir
Bahçeli: Türkiye kendi göbek bağını kesecektir
GİRİŞ 03.05.2016 11:18 GÜNCELLEME 03.05.2016 13:22
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele konusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türk milleti kendi göbek bağını kendi kesecektir" sözlerini tekrarlayarak, "Türkiye Cumhuriyeti egemen devlettir; milli, güçlü sınırlarını kimseye ihtiyaç duymadan koruyacaktır. Türk milleti kendi göbek bağını kendi kesecek dirayete sahiptir" dedi.

HANGİ ÖRGÜT VARSA YOK EDİLMELİDİR

Bahçeli, "Hükümetin elinde sınır ötesi operasyon için kapı gibi tezkere vardır. Teröristlerin inlerinde imha edilmesi için bir mani yoktur. Türkiye kimseden icazet almayacak, aksinin düşünen ancak havasını alacaktır. Varlığımıza düşmanlık yapan hangi örgüt varsa toptan yok edilmelidir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin "Ya zafer, ya zillet, ya kahramanlık ya kölelik, ya milliyetçilik ya teslimiyet..." sözleri ise grupta ayakta alkışlandı. 

 

YORUMLAR 45
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Mhplilere şaşıyorum. Adam ilk defa doğru olması gerektiği gibi konuşuyor siyaset değil realite konuşuyor adama destek vermiyorlar Akpli filan diyorlar. La adam pkkya fetöye sallıyor, kendinize gelin siyaset gözünüzü kor etmiş ne istediğinizi bilmiyorsunuz
    Cevapla
  • Cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli Türkiye için hiçbir zaman ilk adam değildir. Muhalefette kalması, iktidar olmasından hayırlıdır.
    Cevapla
  • turk 7 yıl önce Şikayet Et
    Hukumet fato ile kolkola gezip acilim derken bahceli hep ayni sozleri soyledi.dun askere kelle diyip sonra sahip cikmadi dun ne ise bugunde ayni.benim icin supriz degil bahcelinin hukumete destek vermesi.lider o durki makam ve mevki beklemez gerektiginde milletinin ve vatanin cikari icin kendini feda eder.dogruya dogru yanlisa yanlis demesini bilir.
    Cevapla
  • edip cavit 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizi seven dirlik ve birliğimize önem veren, sorumluluk sahibi bir genel başkanın göstermesi gereken bir tavrı Sayın Bahçeli dik duruşuyla göstermiştir. Bu dik duruşundan dolayı kendisini alkışlamak lazım. Şu sıkıntılı günlerde bu tavır bizim için çok değerlidir. Kendisini yürekten kutlarım.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçeli mhp için el frenidir...görevi partiyi belirli bir seviyede tutmak...asla iktidar olabilme gibi bir niyeti yoktur..bugune kadar gizli gizli erdoğanı ve akp yi destekleyerek abad etti ama inşallah Allahın izniyle meral akşener pertinin başına geçecek ve akp nin de yükselişi durup gerilemeye başlayacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Yerel seçim; Panorama; Son durum