Akşener seçilirse alacağı oy oranını açıkladı

Meral Akşener, "MHP'de değişim sağlandığı takdirde, ben ve arkadaşlarım seçilirsek yüzde 25 cebimizde başlıyoruz" dedi.

Akşener seçilirse alacağı oy oranını açıkladı
Akşener seçilirse alacağı oy oranını açıkladı
GİRİŞ 03.05.2016 17:17 GÜNCELLEME 03.05.2016 17:44
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Meral Akşener, kurultay ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar'a geldi. Afyonkarahisar- Ankara karayolunda partililer tarafından karşılanan Meral Akşener, şehir merkezinde tarihi Gedik Ahmet Paşa Camii'nden başlayarak halkı ve esnafı selamladı. Bankalar Caddesi üzerinden Anıtpark'a yürüyen Meral Akşener'i, Dinar Belediye Bandosu karşıladı. 

'HEPSİ BİZİM İÇ İŞİMİZE KARIŞIR HALE GELDİ'

Anıtpark'ta eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan ve eski Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile birlikte Türklerin Ergenekon'dan çıkışını simgeleyen demir döven Akşener, basın mensuplarına açıklama yaptı. Kurultay sürecinin kendileri için iyi gittiğini söyleyen Akşener, "Süreç, Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde bir iç işimiz olarak başladı. 'Kongre talebinde bulunan üst kurul delegeleri ile bu delegeleri tanımıyoruz' diyen parti genel merkezi arasındaki bir süreçti bu. Fakat gelinen noktada ilginç bir şey yaşıyoruz. Sayın cumhurbaşkanını destekleyen ne kadar gazete ve insan varsa hepsi bizim iç işimize karışır hale geldi" dedi. 

'CUMHURBAŞKANI, BAŞKAN OLMAK İSTİYOR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunan Meral Akşener, "Ben sayın cumhurbaşkanını anlıyorum. Onu destekleyen insanların yaptığı konuşmalara, yazdıklarına baktığım zaman orada bir şey var. Bizim iç işimiz onların çok özel olarak ilgilendiği bir alan haline gelmiş durumda. Bunu anlıyorum çünkü cumhurbaşkanı, başkan olmak istiyor. Onun için de Milliyetçi Hareket Partisi ile HDP'nin baraj altında kalması lazım. HDP'yi baraj altına itmiş gibi görünüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin de böyle bir çalışmaya maruz kalacağına inanıyorum" diye konuştu.

'SEÇİLİRSEK YÜZDE 25 CEBİMİZDE BAŞLIYORUZ'

MHP'nin değişimle güçleneceğini vurgulayan Meral Akşener, genel başkan olması durumunda MHP'nin oylarının yüzde 25'in üstüne çıkabileceğini kaydetti. Akşener, şöyle dedi:

"MHP'de değişim sağlandığı takdirde, ben ve arkadaşlarım seçilirsek yüzde 25 cebimizde başlıyoruz. Üstüne koymak bizim kendi becerimiz olacak. Yüzde 25'lik bir rakam başlangıç itibariyle olduğu zaman bütün hesaplar alt üst oluyor. Orayı anlıyorum. Benimle beraber değişim isteyen aday arkadaşlarımızı, ülkücüleri ve Türk milliyetçilerini de anlıyorum. Anlamadığım kongreyi 2018'e uzatmak isteyen genel merkez yöneticileri. Genel merkez yöneticilerinin muradını anlayamıyorum. Bu kongre başarılamazsa ağustos ayında seçim var. Bu gerçekleştiği takdirde ağustos ayında seçim olmaz."

Meral Akşener açıklamalarının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.
 

YORUMLAR 58
  • Kelime 7 yıl önce Şikayet Et
    Meral Hanım hep akp ye oy verdim seçilirseniz oyum size.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    akp nin senin gibi dönek adamların oyuna ihtiyacı yok dönek
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafadan kaybettin ne demek cepte!!!
    Cevapla
  • Neron Forever 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır neron benim. Romayı ben yaktım :D
    Cevapla
  • yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu teyze ya hesap bilmiyor yada birisi fena işletiyor bunu
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Akşenerin alacağı Oy ? % 8 - 9 yani Baraj altı..Çünkü Parelelle alınan liderler Sandığa gömülür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...