AK Parti olağanüstü kongresi 22 Mayıs'ta yapılacak

AK Parti, yeni genel başkanını belirleyeceği olağanüstü kongreyi 22 Mayıs'ta yapacak.

AK Parti olağanüstü kongresi 22 Mayıs'ta yapılacak
AK Parti olağanüstü kongresi 22 Mayıs'ta yapılacak
GİRİŞ 05.05.2016 13:07 GÜNCELLEME 05.05.2016 17:26
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı için Resmi Konut'tan ayrılarak AK Parti Genel Merkezi'ne geçti. MYK üyeleri ve Davutoğlu'nun Genel Merkez'e gelişinin ardından gözlerin çevrildiği toplantı sona erdi. AK Parti kongresinin 22 Mayıs'ta yapılmasına karar verildi.

Resmi programa göre saat 11.00'de yapılması beklenen toplantı saat 12.10'da başladı. 40 dakika süren toplantı saat 12.50'de sona erdi. Toplantıda olağanüstü kongrenin 22 Mayıs'ta toplanmasına karar verildi.

YORUMLAR 49
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hoca gibi dürüst çalışkan ve imanlı başbakanı zor buluruz. Adam memleket için gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve halkın takdirini kazandı. Biz diktatör istemiyoruz. Yanlış birşey vardıysa Ahmet Hocayla konuşulur düzeltilirdi. Ancak arkasından partilileri talimatlandırıp hocadan habersiz iş çevirtmek, kuyusunu kazmak hiç yakışık almadı. Hoca bu karaktersizlerin ipini çekmektense kendini feda etti. Allah c.c. yolunu açık etsin. Birlik beraberlik içinde çalışan ve birbirine saygılı yönetim istiyoruz. Umarım yanlışlardan vazgeçilir.
    Cevapla
  • Kara Mücahiit 7 yıl önce Şikayet Et
    Haberlere yansiyana göre Basbakanimizi Parti dinlememis. Reis'de yolun acik olsun dedigine göre. Reis Parti üzerinde etkisini koruyor. Ikisini de seviyoruz ama Devlet sadece Sevgi ile yönetilmez. Reis Partinin Basbakani degil. Onun icin sözüm Cumhurbaskanimiza, Devletin taahhütleri acik ve nettir. Sahsa göre degisemez. Bir iki senelik taahhütlerde degil bunlar. Uyulacak bu taahhütlere, millet bilmez deme. Milleti yöneten kader vardir. Onun icin Erbakan Hocamizdan sonra Hoca ünvanini Alan tek bir kisi vardir Türkiye de, o da Basbakanimiz Ahmet Davutoglu, Hocamizi üzmeyeceksin. Bir kisi yaptiklarinla Reis olur, Hoca ise ilim ifranla olur. Bunu unutma....
    Cevapla
  • bitlisli 7 yıl önce Şikayet Et
    lütfen tekrar davutoğlu aday olsun, yoksa oylarda düşer, şu zamanda hainleri güldürmeyin ne olur hocam.
    Cevapla
  • sözdeğiliş 7 yıl önce Şikayet Et
    umarım tüm bu çalışmalar damat için yapılmıyordur.
    Cevapla
  • s.g 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni cumhur başkanimiz hayirli osun sayi davutoğlu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak