Erdoğan: Yarınlar bugünden daha iyi olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.05.2016 15:49 GÜNCELLEME 07.05.2016 00:10
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta kongre kararı alan Başbakan Davutoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Şu dönemde belli sıkıntılar yaşanıyor. Bizim de dayanışmayı çok daha güçlendirmemiz lazım. İktidar partisi olan AK Parti 22 Mayıs'ta kongreye gitme kararı aldı. Hem AK Parti'nin kongre kararı ve Sayın Başbakan'ın aday olmama kararını hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Başbakan'a başbakanlık sürecinde verdiği hizmetlerden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. Milletimiz bu ülke için tuğla üzerine tuğla koyan kimseyi unutmaz. Sayın Başbakanımızın da müstesna bir yere sahip olduğuna inanıyorum. Sayın Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. 

BU MAKAMLAR BAYRAK YARIŞIDIR

Bu tür makamlar bir nevi bayrak yarışıdır. 22 Mayıs'taki kongrede seçilecek kişi bu bayrağı devralacak ve hizmet yarışı bu şekilde sürüp gidecek. Çalışmalarımızla hem milletimiz, hem de Rabbimiz huzurunda ibra olmamızdır. Bayrağı devralacak arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR

Bu parti ile gelişmeleri yakından takip etmem birilerini rahatsız ediyor. Niye rahatsız oluyorsunuz? Bundan daha tabii ne olabilir? Cumhurbaşkanı olmam geçmişimle, arkadaşlarımla ilişkimi kesmem anlamına mı gelir? Her değişim beraberinde yeni bir heyecan, yeni bir dinamizm getirir.

YARINLAR BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAK

2008'de de aynı şeyi yaptılar. Ekonomi dibe vuracak dedim. Teğet geçti. Boşuna davul zurna çalmayın. Bu ülke, bu millet dimdik ayakta. Yarınlar bugünden daha iyi olacak.  

YORUMLAR 123
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce çok garipsedim ve üzüldüm ama birkaç gün içindeki yayınları görünce Al parti nin doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Bakın bir tehlike olmaz ise Tayyib Erdoğan bunu yapmazdı. Hakan Fidan ı davutoğlu eli ile pasif göreve çekmeye çalışanları düşündümi sonra izleme heyeti uyanıklığını Davutoğlu ve Arınç ın iyi niyetlerini istismar edenleri hatırladım. yani bunlar bir birikimin neticesinde gelişti boşuna değil.
    Cevapla
  • ince 7 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka bizim şer gördüklerimizde bir hayır vardır Ak parti düşmanları Davutoğlu kararından sonra zil takıp oynadılar cumhurbaşkanının elbet bir bildiği var ülkemize hizmet eden herkesi seviyoruz asıl vatan sevgisi budur
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Son olarak ifade etmek istediğim şu Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır ve onu şimdiye kadar olduğu gibi desteklemeliyiz. Ancak o da bir kuldur. Hata yapabilir. Desteklerken bunu da unutmamalıyız.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    şu avrupaya rest çektin ya, sensen Allah razı olsun ! bizden vize için terör kanunnunda reform istiyorlar ! suriyeli müsafirlerden gitmek isteyen avrupaya gidebilir artık !
    Cevapla
  • ali haydar bektaşi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugünlerin iyi olmadığına mani sayın Davutoğlu'muydu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!