Davutoğlu ile huzurevinde ilginç diyalog!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Anneler Günü' dolayısıyla Ankara'daki bir huzurevini ziyaret etti.

Davutoğlu ile huzurevinde ilginç diyalog!
Davutoğlu ile huzurevinde ilginç diyalog!
GİRİŞ 09.05.2016 11:34 GÜNCELLEME 09.05.2016 11:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'ndan ziyareti sırasında bir huzurevi sakini Başbakanlığı bırakmaması için ricada bulunarak, "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum. Çünkü en güzel başbakansın" dedi. Davutoğlu da huzurevi sakininden bu ricayı dinleyerek, "Öyle mi? Hayırlısı. Dua edin" diye karşılık verdi.

"BEN SİZİN OĞLUNUZUM"

Başbakan Davutoğlu, 'Anneler Günü'nde Ankara'da huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Davutoğlu, huzurevi sakinlerinin elini öperek, kırmızı gül dağıttı. Başbakan Davutoğlu, bir huzurevi sakininden dua isteyerek, "Can dilinizle dua edin bize" dedi. Kendisine ilgi gösteren başka bir huzurevi sakiniyse Davutoğlu'nu öpmek isteyerek, "Kurban olurum seni verene. Allah benim ömrüm kadar ömür versin. Hiç ağzının tadı bozulmasın. Allah yanında olsun. Ne olursun müsaade eder misin öpeyim?" deyince Başbakan Davutoğlu; elini öptüğü huzurevi sakinine sarılarak, "Tabii, ben sizin oğlunuzum. Sizin evladınızız" ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKANLIĞI BIRAKMAYACAKSIN ÇÜNKÜ EN GÜZEL BAŞBAKANSIN"

Başbakan Davutoğlu'na huzurevi ziyaretinde bir de ricada bulunuldu. Bir huzurevi sakini Davutoğlu'ndan Başbakanlığı bırakmamasını rica ederek, "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum. Çünkü en güzel başbakansın" dedi. Başbakan Davutoğlu da huzurevi sakininin ricasını dinledikten sonra "Öyle mi? Hayırlısı. Dua edin" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş kadın, en güzel başbakan...
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet abi duygusal adam bu yüzden kaybetti yoksa çok iyi bir başbakan olurdu..PİŞMESİ LAZIM daha bence
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    başbakanlığa çok güzel yakışıyordu mütevazi bilir bilge akıllı yabancı dili su gibi ama tek eksiği otoritesi zayıfdı birazda haşin olmalıydı ..duygusal duygusal olursan kaybedersin Ahmet davutoğlu abi seviyoruz seni...bence kopuş şurda oldu doğuda olan terör olayına ve suriyeye duygusal yaklaşdı suriyeye girmekden ve doğudaki olayalrda halkın incinmsinden korktu ..ama çözüm sürecieni istismar eden hdpkk ya güven kalınmadığı görüldü bu şarttı eyer izinv erilseydi suriyediki bir oluşum sonucunda bizi bunlar daha yılalrca bela olucakdı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı