Yeni 'Başbakan'ı Davutoğlu duyuracak!

AK Parti'de gözler 22 Mayıs'a çevrilirken yeni genel başkan ve başbakan olacak ismin nasıl duyurulacağı da merak konusu oldu.

Yeni 'Başbakan'ı Davutoğlu duyuracak!
Yeni 'Başbakan'ı Davutoğlu duyuracak!
GİRİŞ 12.05.2016 09:05 GÜNCELLEME 12.05.2016 18:18
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

AK Parti'de yeni genel başkanı kamuoyuna Başbakan Davutoğlu'nun duyuracağı konuşuluyor. Parti kaynakları "Yeni genel başkanı görevi devreden genel başkanın duyurması icap eder" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi devredeceği isim konusunda gözler Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelirken, AK Parti'de seri toplantılarla, 20 ay önce Davutoğlu'nun genel başkan seçildiği sürece benzer şekilde milletvekilleri, MKYK üyeleri, il ve belediye başkaları ile kadın ve gençlik kolları yönetimlerinden kapalı zarf içinde eğilim alınması gündemde.

"KOLEKTİF AKLA ÖNEM VERİYORUZ"

AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, "Genel başkan adayının belirlenmesinde temayül zannediyorum, yapılacak. Kolektif akla önem veren anlayışla siyaset yapıyoruz." dedi.

Yeni genel başkanı kamuoyuna kimin duyuracağı da merak konusu oldu. Geçmişte Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığını Tayyip Erdoğan'ın, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığını o tarihte partinin iki numaralı ismi Mehmet Ali Şahin'in, Davutoğlu'nun genel başkan adaylığını da Erdoğan'ın duyurduğuna dikkat çekildi. Parti kaynakları, "Partinin geleneği, yeni genel başkanı görevi devreden genel başkanın duyurmasını icap ettirir." dediler.

YORUMLAR 42
  • Erdal ALTUNKAYA 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz için Yeni Türkiye için Dünya 5 ten büyüktür Büyük Türkiye içinse Olması gereken gelecek için SÜLEYMAN SOYLU başbakan olmalıdır. o zaman dünya seyretsin Türkiyeyi .. BÜYÜK YATIRIMLARI.. Malatya
    Cevapla
  • Seyfullah YANIK 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Mahir ÜNAL olsun.Sayın Bakanımız paralel konusunda çok hassas ve üzerine gitmeye kararlıdır.Sayın bakanımızın Başbakan olması durumunda ülkemiz kazanacaktır.Ak Partide başbakanlık yapabilecek 100 e yakın kişi vardır.Ancak Mahir ÜNAL Beyi seçimlerde yakından izledim. irticalen konuşması,ikna kabiliyeti, hitabeti,boyu, temsil yeteneği tam bir lider havasıdır.Hayırlı olsun ülkemize.Tabi bir hemşerisi olarak bunu yazdım.ELBİSTAN.
    Cevapla
  • ATABEY 7 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyin kardeşim söyleyin Gül Yüzlü Gülen Adam, söyleyin İnşallah Ülkemiz İçin Hayırlısı olur... Selam ve dua ile Hayırlı cumalar...
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin aklına gelmeyen bişey söyleyeyim, halk seçsin yeni başbakanı nedersiniz.
    Cevapla
  • irfan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ali BABACAN çok fazla yakışır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı