CHP'de Güldal Mumcu genel başkan adayı oluyor

Gazeteci Uğur Mumcu'nun eşi İzmir Eski Milletvekili Güldal Mumcu Kılıçdaroğlu'nun karşısına genel başkan adayı olarak çıkıyor.

CHP'de Güldal Mumcu genel başkan adayı oluyor
CHP'de Güldal Mumcu genel başkan adayı oluyor
GİRİŞ 14.05.2016 12:24 GÜNCELLEME 14.05.2016 12:24
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

CHP'de Şahin Mengü'nün başını çektiği muhalif bir grubun Gazeteci Uğur Mumcu'nun eşi İzmir Eski Milletvekili Güldal Mumcu'yu  Genel Başkan Adayı yapmak için harekete geçti. 

MUHALİFLER TEK ADAY OLARAK KILIÇDAROĞLU'NUN KARŞISINDA

CHP'de muhalifleri harekete geçiren en büyük nedenlerden biri: Kuruluş felsefesinden uzaklaşılması ve partinin PKK ve HDP çizgisine yanaşması. Ulusalcı kanadın Kılıçdaroğlu'nun terörle mücadele kapsamında bile sadece muhalefet olmak amacıyla HDP'yle aynı minvalde siyaset yapması bardağı taşıran son damla oldu. 

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Olağanüstü kurultay için gerekli imzayı bulan muhalifler Haziran ayında genel başkan adaylarını tanıtacak bir açıklama yapacaklar. 

Muhaliflerin tek aday olarak Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'yu çıkaracakları artık kesinleşti .

Güldal Mumcu milletvekili olduğu dönemde Meclis Başkanvekilliği görevini yürütmüştü. 7 Haziran 2016 seçimlerinde aday yapılmayan Mumcu o zaman aday olamamasına "Ee yok listede adım, böyle değerlendiriyorum, bu konuda konuşmak istemiyorum." diyerek tepkisini göstermişti. 

MUMCU İLE CHP'DE YENİ DÖNEM 

Güldal Mumcu'nun olası genel başkanlığında CHP baştan aşağı yenilecek. Kılıçdaroğlu döneminde çizilen politika tamamıyla değişecek ve ulusalcı bir çizgiye 

YORUMLAR 50
  • fotosentez 7 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak bu chp nın halı ? ne zaman vatandası kapsayacak ? ne zaman bu memlekete ıktıdar yada cıddı bır anamuhalefet olabılecegını gosterecek ? ne zaman benım oyumu alacak bu chp ? henuz 30 lu yaslarımın ortasındayım, bı bu kadar daha yasarsam ıyı benım adıma, ama chp bu kafayla gıderse onumuzdekı 40 yılda benden oy alamıcak, yeter yahu , normallesın , artık katılın bu memleketın sıyasetıne !
    Cevapla
  • Ahmet Y. 7 yıl önce Şikayet Et
    Alayınız gelsin.
    Cevapla
  • Musdafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Güldal Hanım CHPyi HDPnin elinden kurtarabilecek mi bakalım.Paralelin ilk en büyük ihaneti CHPyi KKya teslim etmek oldu....
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi olur.kemalin ne olduğu belli değil.
    Cevapla
  • Sedat A 7 yıl önce Şikayet Et
    İyiydi kılıçdaroğlu , abuk subuk konuşup duruyordu , mumcu ailesi çakal gibi sinsidir. Kalsın kılıçdaroğlu , gitmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık