Bahçeli'ye büyük şok! Faksla görevden aldı

MHP’de kongre isteyen Antalyalı kurultay delegeleri Ankara’da Büyük Anadolu Oteli önünde gerçekleştirilen eyleme destek verdi.

Bahçeli'ye büyük şok! Faksla görevden aldı
Bahçeli'ye büyük şok! Faksla görevden aldı
GİRİŞ 18.05.2016 01:33 GÜNCELLEME 18.05.2016 02:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Destekçiler arasında MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe de vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultay destekçisi MHP Antalya İl Başkanlığını faks emriyle görevden aldı.

Hürriyet'in haberine göre MHP’de mahkemelik olan kurultay çağrısı sonrası Ankara’da Büyük Anadolu Oteli önünde gerçekleştirilen eyleme Antalya’dan çok kritik isimler destek verdi.

Genel başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ’ın öncülüğünde gerçekleşen harekete MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve çok sayıda meclis üyesi ve partili katıldı.

Barikat önünde fotoğraf

Polis barikatları önünde fotoğraf çektiren Antalyalı MHP’li isimler, muhalif liderlerinin imzaya açtığı hazirun cetveline de imza attı. Kongre hareketine destek vermeleriyle ilgili Hürriyet’e konuşan Kemer Belediye Başkanı Gül, “MHP’ye gönül veren, muhalefet boşluğunu gören herkes değişim bekliyor. Bu süreç içinde de Meral Akşener milliyetçi, Atatürkçü duruşu ile bir umut olarak görünüyor. Ben de MHP’li bir kurultay delegesi olarak kendisine açıkça destek veriyorum” diye konuştu.Meral Akşener’i Kemer’de yapılacak 19 Mayıs etkinliklerine davete ettiğini belirten Gül, “Biz bütün genel başkan adaylarımıza saygı duyuyoruz. Ancak Meral Hanımın birleştirici gücünün daha fazla olduğuna inanıyoruz. Siyasete mantıklı bakan, küçük olsun benim olsun zihniyetinde olmayan herkes bu sürece destek vermeli. Zaten alandaki araç plakalarına baktığımızda Antalyalıların ne kadar ilgili olduğunu da gördük ve kurultay delegeleri olarak da imzalarımızı attık” dedi.

"İhraç olsam da farketmez"

Genel başkan adaylarına destek için değil, kongre kararı alınması için Ankara’ya gittiğini vurgulayan MHP Antalya İl Başkanı Kaya, şöyle dedi: “Ben il başkanı olarak herhangi bir adaya destek için orada bulunmadım. Benim amacım kongre sürecine destek olmaktı. Çünkü parti tabının uzun süredir sıkıntı içinde olduğunu biliyorum. İnşallah daha fazla kaos ortamı yaşanmadan bu kongre yapılır. Bu süreç içinde Genel Başkanımız tarafından hakkımda bir yaptırım uygulanırsa onu da baş tacı yaparız. Ancak kongre beklentimiz değişmez.”

"Tabanı dinlemeliler"

Amaçlarının kimseyi hedef tahtasına koymak olmadığını dile getiren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “Bir an önce MHP tabanının kongre isteği yerine getirilmelidir. Zaten bu beklentiler içinde biz Ankara’da bulunduk. Ancak hak etmediğimiz bir ortamla karşılaştık. Bizim tek derdimiz kongreyi toplayıp daha güçlü bir MHP ile yola çıkmak. Bu süreçte de Meral Akşener’e açık desteğimizi ifade ediyoruz” diye konuştu.

Görevden alındılar

Öte yandan, MHP Genel Merkezi, kongre isteyen Antalyalı kurultay delegelerine destek vererek Ankara’da Büyük Anadolu Oteli önünde gerçekleştirilen eyleme katılan MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulunu faks emriyle görevden aldı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzasıyla gelen faksta MHP Antalya İl Yönetim Kurulu’nun fesih edildiği bilgisine yer verildi.

YORUMLAR 19
  • Emir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni moda fetöcü diyip çamur atmak galiba
    Cevapla
  • kürşad 7 yıl önce Şikayet Et
    bahçeliye mi büyük şok.bahçeliden mi büyük şok.başlık ile içerik tezat değil mi.
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    Mhp ye oy vermedim dışarıdan gördüğüm bahçeli hakkında baya olumsuz yorum var bence bunlar bir dönen tiwitirleri iki katına çıkaran şahıslar bundan eminim
    Cevapla
  • darendeli yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    şevkat çetin bizde sizleri günü geldiğinde görevden alırız inşallah
    Cevapla
  • Baybars 7 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener gelecek !!! İstediğin kadar görevden al. cCc...
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    hayal görüyorsun şu an. demir parmaklıklara sarılıp rol yapıyor bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti