Binali Yıldırım, ilk toplantısına katıldı

Dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi’nde genel başkanlığa seçilen Binali Yıldırım ilk toplantısına katıldı.

Binali Yıldırım, ilk toplantısına katıldı
Binali Yıldırım, ilk toplantısına katıldı
GİRİŞ 23.05.2016 14:10 GÜNCELLEME 23.05.2016 14:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Yıldırım, partiye gelişinde gazetecilerin sorularını cevapladı. AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirildiğine dikkati çeken Yıldırım, MKYK toplantısının gerçekleştirileceğini, MKYK üyelerinin birbiriyle tanışacağını ve genel değerlendirmelerin yapılacağını ifade etti.

BİNALİ YILDIRIM GAZETECİLERİ FENA ŞAŞIRTTI

Bu arada Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Merkezi protokol kapısı yerine normal kapıdan giriş yapması gazetecilerin dikkatini çekti. “Bu kapıdan giriş yapmanız bir mesaj mı?” sorusuna şaşıran Binali Yıldırım, “Ne gibi? Sizleri görmek için buradan geldim” şeklinde konuştu. Yıldırım’a dün görevi devreden Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti genel merkezine gelişinde protokol kapsını kullandığı öğrenildi. Protokol kapısından giriş yapmasını bekleyen gazeteciler, Yıldırım normal kapıdan genel merkeze girince hazırlıksız yakalandı.

YORUMLAR 13
  • Bi cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için cumhurbaşkanımız başbakanımız ve yeni başbakanımız hepsi ve bütün çalışanları ve AK PARTİ değerlidir güzel insanlar saygılar teşekkürler ayrım yok tek vatan tek millet tek bayrak
    Cevapla
  • Bi cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet bi cevabın cevabı var diğer yorumları tam okumadım değerli bir insan saygı değer mütevazi ve seven sevecen bir yapıya sahip nedenmi kendisiyle çok şükür bi dönem çalışmak nasip oldu sayın başbakanım o dönem bakandı ve aynen bu şekilde kendisine ayrılan makam kapısı diye ayrılan kapıdan değil memur ve personelin giriş yaptığı kapıdan giriş yapardı neden okadar çok hoş özelliği varken niye bunu söyledim çünkü diğer bakanların yapmadığını bu saygı değer hürmet gösterilecek bir insandı gercekten çok mütevazidir kendisine ve personeline saygılarımı sunar Allah yar ve yardımcısı olsun inşaallah sizlerede saygılarımı sunar iyi akşamlar dilerim
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım sıze gülmek yakışıyor daha sonra gülelim
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 7 yıl önce Şikayet Et
    heeyyt Aslanım benim. yaw böyle sempatik ve adam gibi adam başbakan varmı başka yerde.Rabbim hayırlı kılsın inş
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hocam tabi ki protokol kapısından girecek. Partisine ve ülkesine bu kadar hizmet etmiş ve edecek insana bir kapıyı mı çok gördünüz. Ahmet bey layıkı ile adam gibi görevini yaptı, şartlar böyle gerektirince de hiç tereddüt etmeden makamın büyüklüğüne bakmadan kenara çekildi. Kimseyi kırmadı dökmedi, her zaman saygı ve hürmeti hak edecek değerli bir insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor